onsdag 8 april 2009

Semesteravbrott

Tar en liten paus i fixandet och trixandet med sonens tröskel. Som vanligt inte alls lika lätt som jag trodde från början. Och som vanligt beror det på att mucklorna snott stora delar av min verktygslåda - eller åtminstone så har de snott klingorna till sticksågen. Undrar just var i h-l-v jag... öhhh... de kan ha gömt dem någonstans.
Lugnar nerverna lite med bloggandet istället. Och kan passa på att berätta att jag inte blir piggare av semester direkt. Undrar just hur det känns att vara pensionär? Det känns inte som att jag har jättemycket tid över mot när jag arbetar - förutom att jag gör lite annorlunda saker. Som att besiktiga bilen på dagtid. Byta till sommardäck. Gäspa mycket. Laga middag. Vara hungrig hela tiden. Gå och lägga mig fem minuter (jaja -en halvtimme dådå) mitt på dagen. Läsa tidningen i lugn och ro.
Okej... det är stor skillnad mot att jobba.

5 kommentarer:

Jonna sa...

såg du att jag länkade till dig som en "hängiven löpare" i ett inlägg? tänke att det skulle komma ngn protest men du kanske är hängiven löpningen numer :D

Andrej sa...

J-kl-r! Det inlägget missade jag. Jag tackar och bockar och bugar och känner mig aningen överreklamerad! Jag var grym löpare för typ 15 år sedan innan knät gick sönder i en fotbollsmatch. Kämpar för att komma tillbaka. Behöver löpningen. Men har låååångt kvar till bra löpform.

Snorkfröken S sa...

Verkar vara slitsamt detdär med semester... Kanske ska man ta med sig lite jobb hem över påsken? :)

Se bara till att njuuuta också!

Vida sa...

Ojdå, låter slitigt med semester... tror du behöver vila och låta mucklorna komma på nya hyss.

Ha det gott och glad påsk!

kramar

Andrej sa...

Snorkfröken: Jag vet inte vad jag skall göra av all tid - som ju inte finns.
Vida: Mucklorna ställer verkligen till det för mig. Men jag har hittat bladen till sticksågen. Mucklorna hade lagt dem i städskåpet!!!