lördag 12 juni 2010

Två frågor

Hmmm... jag skall ut och springa snart. Så jag ställer mig två frågor:


1. Blåser det?
2. OM det blåser, skall jag ta motvinden i början och slutet eller under den långa, långa raksträckan i mitten??

fredag 11 juni 2010

Nämen...

Jag kom just på ett par saker som är riktigt trevliga!
Idag är det fredag.
Om en vecka går jag på semester.
Om nio dagar är vi i Värmland.

Livet är mycket bra just nu.

onsdag 9 juni 2010

Ett litet bakslag

Jag testade för att bli ledare på Friskis&Svettis för någon vecka sedan. Det var en lite hysterisk historia, där allt som kunde gå fel gick fel. Jag hade ändå lite positiva vibbar med mig därifrån och trodde nog att det hade gått bra efter omständigheterna.
Det gick sådär, fick jag reda på i utvärderingen. Jag hade för dålig rörlighet i kroppen (bara att instämma) och lite svajig rytmik (bara att instämma). Jympaledare blir jag inte. Däremot öppnades dörren aningen på glänt för KiBox - där de tycker att jag har rätt bakgrund och kunskap (orörlig och omusikalisk??)...
Skämt åsido... visst känns det positivt med KiBox. Jag kommer satsa på det till hösten OM allt är okej med hjärtat och jag får bättre ordning på rytmiken.

Fast jag sticker inte under stol med att det i grund och botten är jympaledare som jag satsade på.

tisdag 8 juni 2010

j*vla Snorkkis

Idag bestämde jag mig för att göra en så kallad halvsnork - dvs cykla till jobbet för att springa hem. Om jag tar lite andra vägar blir det nästan åtta kilometer enkel väg, vilket är rätt trevlig längd. Asfalt och rätt platt, massor med folk och annat att titta på medan man glider fram. Och att jag kallar det halvsnork, det beror på denna fantastiska människa: Snorkfröken, Snorkkis, Sofie springer... Kärt barn har många namn och hon skriver sig varm för just denna typ av transportlöpning som är till och från jobbet, att "Snorkka". Och om jag cyklar ena vägen och springer andra så blir det ju en "HalvSnork". Det är ett billigt sätt att skaffa sig kondis och träningsmängd på. Jag lovar.
Fast idag, när jag hade snörat på mig joggingskorna, spänt fast ryggan och satt igång Guns&Roses i lurarna och klivit ut från jobbet så mötte detta mig:

Det var just då som jag muttrade -"J*vla Snorkkis"....

måndag 7 juni 2010

Filmtajm

Nu äntligen är problemen lösta, nya brandväggar klara och virusdefinitioner uppdaterade.

Så här kommer filmen från DM med Sebastians uppvisningsmatch. Om du undrar varför han bara använder ena foten, så beror det på att han skurit upp fotsulan på ett snäckskal och kunde inte riktigt stå på ena benet.