lördag 5 juni 2010

Koreansk Kickboxning äger!

Resultat i DM i Kickboxning för vår klubb, Koreansk Kickboxning:

3 guld
1 silver
1 brons
Vinst i uppvisningsmatchen.
Mycket bra med tanke på att vi deltog med 6 fighters!!

Jag filmade Sebbes uppvisningsmatch, för de andra matcherna coachade jag. Det fanns inte så mycket tid till att filma, om jag säger så. Han mötte Sofie från Ironman Kärra och vann matchen. Något annat hade varit underligt. Men hon lyckades pricka hans näsa och ge honom näsblod i andra ronden. Tuff tjej är bara förnamnet.

Nu funkar inte bredbandet som det skall, så jag kan inte ladda upp filmen. Men det kommer!

fredag 4 juni 2010

Dan före dan...

Vad gör man nu då?
Tandskyddet inköpt och format efter tänderna. Allt är färdigt.
45 fighters är anmälda till DM, varav sju från Koreansk Kickboxning. Invägningen är klockan åtta, domar-coachmöten klockan halv tio och matchstart senast 11:00.

Just det! Filmkameran skall laddas! Det var ju det som skulle göras.

torsdag 3 juni 2010

Match

Jag kan lika väl säga som det är:
Sebastian är rätt ensam om att tävla som junior i Göteborgsområdet. Det fanns bara en till som ville ställa upp i DM och det var en från Kärra Ironman. En tjej!
Snacka om tuffing.

Så nu har tävlingsledningen bestämt att det inte blir en tävlingsmatch utan en uppvisningsmatch på DM. Första mixed-matchen i Göteborg. Och bland de första juniormatcherna. Det blir riktigt roligt att vara föregångare.

onsdag 2 juni 2010

Dan före dan före dan

Startboken har kommit.
Tävlingslicensen har kommit.
Motståndare är matchad (det blir en motståndare - mer om vem senare)

Allt är klart för Sebastians första tävling i Kickboxning. På lördag.
Det skall bli skitskoj!

måndag 31 maj 2010

Sparringläger

Här kommer lite bilder från träningslägret i Göteborg i lördags. Jag tog de flesta bilderna, men de är plockade från Göteborgs Kickboxnings hemsida.
Det är första gången Sebastian är med i sparringen i Göteborg (åldersgräns på 15 år - Sebbe är 13) och det var tufft. Men nyttigt.
Nu gäller det att hitta motståndare till honom på lördag. Det ser marigt ut, eftersom han är den ende som är junior i tävlingen. Antagligen får han gå upp i seniorklassen och möte någon som är betydligt lättare. Hmmm...

Garden sitter som den skall. Man lär sig den hårda vägen!

söndag 30 maj 2010

Allt som kunde gå fel...

..gick fel, kändes det som.
För det första var jag inte tillräckligt förberedd för "uppjympan" med låtar eller rörelser. Fast det är väl man aldrig, kan tro.
För det andra blev jag sen och var på plats bara en halvtimme innan start.
För det tredje funkade inte skivan i stereon. Inget ljud, ingenting. Testade i andra salen. Inget ljud. Testade med den bärbara stereon - inget ljud. Vad göra? Cykla hem och hämta originalskivorna varav den ena inte gick att hitta. Tillbaka, klädde om och var klar en minut för sent.
Körde passet och fick improvisera sista låten - fan vet hur det gick.
Orkade inte riktigt med styrketestet med armhävningar/situps. Jag var helt slut i kroppen, troligtvis på grund av stressen.
Intervjun efteråt gick bra - fram till takttestet. Jag skulle klappa på första takten i låten. Jag har ingen aning om takter. Jag tror jag klappade på första och tredje takten. Hon som intervjuade mig bara skrattade och sa att det inte gjorde något. Hmmm...

Besked kommer i slutet av veckan. Så du som höll tummarna, kan fortsätta med det. Det lär behövas.