torsdag 6 oktober 2011

Värmland

Värmland.
Husbil.
En granne som gör oss sällskap.
Sol.

Semester.

Ahhh.....

Uppdateringar kommer... på fejjan.

tisdag 4 oktober 2011

En sten...

...föll från hjärta och axlar idag.
Det har varit lite kärvt med pengar i klubben ett tag och det var på gränsen att vi fick lägga ner. Nu har vi fått ihop till tolv betalande medlemmar så nu blir det ett nollsummespel iaf.
Skönt!
Nu kan vi slappna av och köra vidare.

Och det bästa av allt är att sonens tå äntligen läkt ihop. Det tog nästan ett år innan det blev bra - men nu är äntligen hans träning igång också. Så snart blir det tävling igen.
Jabba!!!

måndag 3 oktober 2011

48+

Det är svårt att erkänna det för mig själv, men...
Jag hänger inte riktigt med ungdomarna i träningen längre. När det gäller styrka är jag väl fortfarande "okej", men när det gäller snabbhet... ojoj-oj.
Vi körde "idioten" - en övning som jag inte kört sedan jag spelade basket en gång i tiden - ungefär samtidigt som Jesus gick i kortbyxor, alltså.
Första omgången tog jag det lite lugnt - och kom sist.
Andra omgången tog jag i hyfsat - och kom näst sist.
Tredje gången tog jag i allt jag hade - och kom tredje sist (av tio).
Det funkar inte längre att tävla med 20-åringar.

Men jag har ju rutin, va;-)

söndag 2 oktober 2011

Bara positivt

Styrka/medel-passet gick bra i lördags. Fast jag HAR verkligen problem med att få igång kroppen på morgonen. Knäna värker, axlarna värker, det är flåsigt och... ja, stelt. Men det släpper en bit in på passet och då är det bara att köra.
Jag hade glömt att ledaren avslutade det passet med löpintervaller - jag tryckte på lite och det kändes helt okej så efter passet drog jag på mig mina "civila" träningskläder och gick med viss bävan upp på löpbandet.
30 minuter i 6-minuterstempo blev det. Försiktigt, försiktigt är ledordet för jag vill verkligen inte slå upp skadan i högervristen. Men det var bara positivt... stel i vristen efteråt, men inte alls ont som jag har haft innan. :-))) helt enkelt.

Och idag på kickboxningen tog jag det varsamt med löpningen under uppvärmningen. Lite fys, lite mitsdrillar och lite mer fys, sedan hade det passet också gått bra.

Ha d mina vänner! För nu öppnar jag ett paket Mövenpickglass.
Feelgood-time, helt enkelt!