söndag 2 oktober 2011

Bara positivt

Styrka/medel-passet gick bra i lördags. Fast jag HAR verkligen problem med att få igång kroppen på morgonen. Knäna värker, axlarna värker, det är flåsigt och... ja, stelt. Men det släpper en bit in på passet och då är det bara att köra.
Jag hade glömt att ledaren avslutade det passet med löpintervaller - jag tryckte på lite och det kändes helt okej så efter passet drog jag på mig mina "civila" träningskläder och gick med viss bävan upp på löpbandet.
30 minuter i 6-minuterstempo blev det. Försiktigt, försiktigt är ledordet för jag vill verkligen inte slå upp skadan i högervristen. Men det var bara positivt... stel i vristen efteråt, men inte alls ont som jag har haft innan. :-))) helt enkelt.

Och idag på kickboxningen tog jag det varsamt med löpningen under uppvärmningen. Lite fys, lite mitsdrillar och lite mer fys, sedan hade det passet också gått bra.

Ha d mina vänner! För nu öppnar jag ett paket Mövenpickglass.
Feelgood-time, helt enkelt!

4 kommentarer:

Jonna sa...

Kul att du är på gång med massa skoj igen! Gott med glass... mmm! I fredags åt jag banankaka som jag bakat med en klick Wienernougat-glass. Det var så gott!

Klokegård - Designa ditt Liv! sa...

Skönt att vristen är bättre.

Ta din bästa dag!

Christer sa...

Gött att höra

Vida sa...

Idag testade jag box1 på friskis och insåg att min kondition behöver jag jobba på.. men kul var det, fast jag ska nog pröva box2 och se om inte det kanske är mer rätt nivå. Bra träning är det hur som helst..