lördag 13 juni 2009

Träningsfrekvens

Jag har inte skrivit någonting om min träning på ett tag. Det beror inte på att jag slutat träna. Det beror främst på att jag försöker acklimatisera mig till en vardag utan kickboxning, vilket varit lite tuffare än jag trodde.
Men det blir ju fortfarande så att jag tränar. Inte fullt lika mycket som innan, då jag i snitt låg på 7-8 timmar i veckan.
Jag har lagt mig på en minsta-nivå, en dos som skall kunna vara hygieniskt okej. Det blir 4-5 pass i veckan á 45-90 minuter. Det har blivit mycket F&S; intensivpass, stationsjympa, skivstång, Ki-box. Och löpning i normala doser (för mig alltså - vilket verkligen innebär lite). Fördelen är att jag plötsligf fått träningsvärk igen. Nya rörelser, nya muskler och övningar som jag inte riktigt orkar utföra = stor förbättringspotential! Vilket innebär att jag kommer tillbaka till kickboxningen starkare än innan jag slutade. Och så kommer jag naturligtvis att titta in till Göteborgs Kickboxningsklubb någon tisdag eller torsdag. Men det får bli i juli månad. Lite vila kan ju bl.a. axlarna få.

fredag 12 juni 2009

onsdag 10 juni 2009

Varför inte... 2

Någon mer än jag som känner sig lite jagad inför badsäsongen???

Kan detta vara ett sätt att hålla koll på diverse onyttigheter under året, så att man inte behöver panikköpa nya badbyxor i midsommar???

tisdag 9 juni 2009

No problemo änny longo

Jag vill tacka alla er som verkligen förstod det allvarliga i min situation. Tack för alla tips om träning, allt från att slå på postsäckar till att försöka springa ihjäl sig.
Kikade runt lite och då visar det sig att Göteborgs Kickboxning har öppna träningar hela sommaren:
Pass 1 18:00 - 19:30 (alla är välkomna)
Pass 2 19:15 - 20:45 (full sparringutrustning krävs)

Detta kan jag ju inte tacka nej till. En sommar utan kickboxning är ju som glass utan jordgubbar, som Kalle Anka utan Kajsa, som kex utan ost, som skidor utan snö, som ett elljusspår utan backar, som en blogg utan en dator... ja, ni fattar.

måndag 8 juni 2009

Endorfinskri

Okej.
Lugn och fiiiin!
Ett pass kvar på skivstången denna termin.
Medelpassen slut för sommaren.
Kickboxningen slut för sommaren.
Taekwon-do slut för sommaren.

Seriöst. Detta är en livskris. HUR skall jag klara två och en halv månad utan kampsport, Patriks skivstångspass eller mina måndagspass på medeljympan?

Aaaaarrrghhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

söndag 7 juni 2009

På allmän begäran...

nja, egentligen inte, men Madde, som är vår nya goda granne undrade om jag inte tyckte om dem, eftersom jag bara visade bilder på deras hund, men inte på dem. En sådan begäran kan jag naturligtvis inte avslå. Så här kommer ett par bilder:


Madde. Kallas även "Arga Grannen" . Här på besök hos oss en av de soligare dagarna i juni. Dessutom på väldigt gott humör. Hrm...

Stefan. Till vardags "Arga Grannens" äkta hälft. Kallas även för... öhh... Srefan. Cool kille iallafall.

Så. Då var dessa två presenterade ordentligt. Vi skall iväg på semester tillsammans så förråden med roliga historier lär ju fyllas på allteftersom. Håll ögonen öppna.