tisdag 22 november 2011

Datumkrock

T-y-y-y-y-y-piskt.
Vi har en konferans/affärsdag inbokat med jobbet lördag 3/12. Den är tänkt att hålla på mellan 9-12 med avslutande lunch. Jättetrevligt och jag tror verkligen det blir många intressanta diskussioner.
Sedan dimper en inbjudan till sparringläger in.
Vilken dag?
3/12!
Vilken tid?
12:30!

Gah!!
Vad fan är oddsen??

måndag 21 november 2011

Nytt datum

Nu blev äntligen datumet spikat för när verksamhetschefen skall komma och godkänna mig för Friskis ledarutbildning. Det blir den 8/12 så det passet tänker jag sätta klockrent.
Verksamhetschefen kommer inte ensam heller - de kommer vara fyra stycken ledare som är med, och de kommer att vara med hela passet och själva delta.
Jäklar i min låda!

söndag 20 november 2011

En vecka senare...

Tiden går fort...
Det har gått en vecka sedan sist jag skrev något här. Det är så just nu, att intresset inte riktigt finns där att skriva. Inte här iallafall. Det betyder naturligtvis inte att allt står still, utan snarare tvärtom... det är typ fullt upp:

Jag försöker sammanfatta veckan på följande sätt:
Sonen fyllde femton i onsdags. Hur hände det? Eller rättare sagt, NÄR hände det då? 15 år. Femton år. Det har gått femton ÅR sedan den lille parveln skrek sig genom början av sitt liv. Det är helt ofattbart. Han fick lite presenter, bl.a. ett flugfiskeset och en dirtbike. Sonen var väldigt nöjd.

Jobbat. Och jobbat. Och jobbat.

Helgen sa "swooosh" - Lördagen började på Friskis klockan nio, jobbet klockan halv elva, hem igen för att köra dottern till kalas, tillbaka till jobbet, sedan hämta dottern på kalaset, hämta svärfar som skulle med på ett kalas på eftermiddagen etc... Söndagen började med kalas för Sonen, sedan träning, sedan affären, sedan jobbet, sedan stallet en stund, sedan fixa en punkta på min cykel ch så vidare...

Ibland undrar jag vad jag håller på med. Inte att ta det lugnt i alla fall.