torsdag 29 april 2010

Ingenting

har hänt, mer än jobb. Jobb. Jobb. Och lite jobb.
Ny organisation om en vecka och det finns väl någon detalj att slipa på. Plus sommarplaneringen. Tur att jag slipper rulla tummarna på jobbet.
Jo, förresten.
I onsdags hade vi värdträff med valda delar av Friskis-gänget. Hamnar naturligtvis vid samma bord som Bettan - och ja, vi har roligt. Och alla andra också. Väldigt roligt. Nackdelen med att berätta om sina bravader är väl att ingen vågar byta pass med mig och Bettan någonsin. Vi typ glömmer saker och ting. Men roligt har vi. Vi har vad som krävs för att vara lyckliga, helt enkelt: En stark kropp och dåligt minne.
Coachsamtalet gick bra. Jag fick mig en tankeställare: den var rejäl, som vanligt. Det är rätt frapperande hur en fråga kan få mig helt stum och svarslös. Vad är det man säger? Jo, just det:
"Hmmmm.... Något att tänka på...."

tisdag 27 april 2010

Coachning

Imorgon är det dags för näst sista coachsamtalet. Tycker det blir lite vemodigt, men samtidigt skönt med att ta sats för ett nytt avstamp.
Kommunikationsutbildningarna och coachningen fungerar bra ihop. Vet inte om det syns någon skillnad direkt, men det som verkar vara små steg för omvärlden kan vara jättekliv för mig. Så det är väl bara att kliva på med ministeg.

Apropå jättekliv: Nu hade jag ett nytt samtal på F&S om ledarutbildning. Jag bestämde mig på stående fot att testa. Vad har jag att förlora? Ingenting. Vad har jag att vinna? Massor!

måndag 26 april 2010

Måndag - check

Härligt, härligt -
det blev en kanonmåndag. En av de bättre faktiskt. Nu tror jag att en del av svaret till varför ligger i den fasansfulla träningsvärk jag dras med från cirkelfys-passet med RIK i lördags. Eller träningsvärk och träningsvärk. Det är bland det värsta jag varit med om. Jag kunde knappt ta mig ut eller in i bilen imorse.
Och så blev det en bra dag på jobbet, med en del bra samtal och diskussioner.
Jippiii!

söndag 25 april 2010

Monday blues

Så här borde jag känna mig idag eftersom det är måndag imorgon:

Fast jag känner mig så här:

Bilden från www.sharenator.com