lördag 28 maj 2011

Mycket inte?

Jag hade precis börjat bygga upp mitt självförtroende med löpningen när hammarslaget kommer för att sätta mig på plats igen.
Jag fick med mig sonen på en joggingtur. Det tar ca 1,3 km, sedan fixar jag inte mer. En liten backe och energin var som bortblåst i kroppen. Håll, andfådd, mjölksyra i benen - you name it!
Vi gick sista backen upp till slingan. Jag tänkte att nu, nu kommer det släppa. Men nej då. Orkar väl ca 1,3 km igen (fast i högre tempo) men fullkomligt dör i första riktiga backen.
Sonen försvinner snabbt utom synhåll och jag joggar den sista km av slingan.
Lugn jogg hem. Jag gör ett sista försök att trycka på i den sista lilla backen, men med samma resultat. Kroppen (och knoppen) bara lägger av.
Varför blir det så??

torsdag 26 maj 2011

Ett litet rekord

Oj då!
När jag tittar i Funbeat så ser jag att jag har tränat 6 dagar i sträck. Hyfsat tuffa pass, också. Gym, kickboxning, löpning, kickboxning, löpning, Ki-box...
Och det roliga i det hela är att jag inte känner mig särskilt sliten heller. Visst, lite knä och rygg med inget allvarligt alls. Tvärtom, jag känner mig bara starkare och starkare....
Bra mat, bra med sömn, cykla till jobbet, bra på jobbet... harmoni i allt just nu. Kan det vara det som gör mig så stark just nu?

onsdag 25 maj 2011

Snorkk-time... igen

Jag vågar knappt tro att det är sant, men det är andra onsdagen i sträck som jag springer till jobbet och tillbaka. 6 km + 6 km = 12 km och det känns oroväckande bra i kroppen.
Vad månde bliva av detta??

måndag 23 maj 2011