lördag 13 februari 2010

Reklamfilm

Jag har gjort en liten reklamfilm för kickboxningen i Kungälv. Jag börjar så sakteliga förstå hur det här med film fungerar - så detta är väl mest på skoj:

torsdag 11 februari 2010

Terapi-torsdag

Allting är ju bättre än rysk-onsdag, men det är långt ifrån bra. Jag hade tänkt att göra en halvsnorkk och cykla till jobbet för att jogga hem, med det sprack på grund av kylan och trassel med lämningen och hämtningen av Sofia till fritis.
Men nu blir det Friskis istället. Löpbandet hägrar. Jag tänkte rulla i ca 30 minuter och se hur det känns. Plus en lugn rodd på femton minuter. Sedan lite bastu. Dusch och rakning. Hem. Ostkaka med keso. Mysa i soffan.
Kanske börja redigera en film.
Mmmm. Varför inte.

onsdag 10 februari 2010

Mental viloplats

Eller rysk-onsdag som det heter på rikssvenska.
Det tog hårt i måndags med deadlines och annat. Baksmällan kom idag, för idag har jag gått runt och varit ledsen hela dagen.
Jaja. Jag får väl låta som en fjolla då. Men idag har jag helst av allt velat sätta mig i ett mörkt hörn och lipa. Som en äkta fjolla.
Fast jag biter förstås ihop, andas djupt och åker till Maxi och handlar för tusenlappen. Om det känns bättre? Inte ett dugg.
Men kanske imorgon. För nu låter jag rysk-onsdagen bli en mental viloplats och går sedan sakta vidare mot torsdagen. En ny dag. Nya möjligheter.
En rysk-torsdag??

måndag 8 februari 2010

Jag älskar ljudet...

...av deadlines som swischar förbi.
Jag hade en stor, viktig deadline till på fredag 12/2. En kundlista på 400 företagskunder som skall skickas in till kundtjänst för bearbetning. Årtiondets största omorganisation hänger på att den kommer in i tid. Så jag har naturligtvis börjat bearbeta listan i tid (torsdags). Och jag avsatte hela denna vecka dessutom.
Min chef, som har haft semester en vecka, kom in på rummet i morse och frågar hur det går med listan. "Inga problem", svarar jag. "Ja, för den skall ju vara inskickad idag"...
"På fredag" svarar jag.
"Nä, idag är sista dagen. Den måste vara inne idag."

Snacka om att jag kan jobba fokuserat när jag bara måste. Åtta timmar senare var listan klar, genomarbetad och ivägmejlad.

Puuuhhhh!!!!!!