fredag 4 september 2009

Innovativ fredag

Jag var i torsdags totalt slutkörd. Jag skall lyssna på kroppen och själen, så.... jag tog en semesterdag idag. Kan man ha en bättre dag att smyga in en semester på?
Fast jag fyllde förstås dagen med andra aktiviteter än ovanstående varelse. Gymet imorse: Snorkfröken skrev om Olgor; intervalllöpning: 4-3-2-1-2-3-4 minuters "snabb" löpning med 1 minuts jogg emellan. Vädret var INTE vackert så jag tog löpbandet i besittning istället. Med roddmaskin tog det en timme ungefär. Och nu blir det sunkiga jympasalen och TKD. Härligt med lite nya tekniker. Bara det inte blir TUL, för då går jag hem.

torsdag 3 september 2009

Premiär - igen

Ja, jösses vad premiärer det är på hösten (eh? Slutet på sommaren?). Jag var ju i sunkiga gympasalen och träffade mina gamla träningskompisar i tisdags. Korean Kickboxing - kändes väldigt ovant men det var bara enkel teknikträning. En form av uppvärmningspass, kan jag tro. Det var lätt att se vilka som slarvat med sommarträningen. Tre ballade ur redan efter uppvärmningen och sedan ett par till. Snacka om att man blir skadeglad av att se sina träningskompisar stupa. Hehehe... men det är ju verkligen "skyll dig själv". Och jag får ha roligt...

Det lönar sig att ligga i under sommaren. Då kan man ha så här kul med träningskompisarna!

Däremot är det skillnad i inställningen mellan Korean Kickboxing och Göteborgs Kickboxning. Lite flamsigt, lite mesigare fys, lite slappare. Men det går nog att ändra på. Jag känner att jag gärna skulle kunna hålla i ett par övningar bara för att styra upp saker lite. Skall snacka med huvudtränaren som kommer på söndag.
Sparringen däremot är fortfarande för tuff, tycker jag. Alldeles för hårt, vilket gör att jag inte hinner testa nya tekniker. Irriterande - jag förstår inte varför någon vill gå för fullt när det är träning. Dåligt självförtroende???

onsdag 2 september 2009

Kort sammanfattning

Jag är jättetrött och vill inte ägna så mycket tid till bloggen. Denna vecka har varit otrolig:

Måndag: är alltid måndag. Upp klockan fem. Jobbade 10 timmar, och satt ner sammanlagt 30 minuter. Värdade på Friskis men fick inte plats på den efterföljande cirkelfysen. Hemma klockan sju på kvällen.
Tisdag: Upp klockan fem. Tio timmars arbetsdag igen. Ledningsmöte med analys av medarbetarenkäter och GAP-analyser. Premiär på Korean Kickboxning. Hemma klockan nio på kvällen.
Onsdag: Upp klockan fem. Tio timmars arbetsdag. Träning på Göteborgs Kickboxning. Hemma halv tio.
Godnatt!

måndag 31 augusti 2009

Påföljder

Jag skrev om delar av min smått hysteriska söndag. Den som började med att jag tappade bort min nyckelknippa på fredagen:
Söndagen ägnades bl.a. åt att åka runt Kungälv och leta efter den utan resultat. Plus att hela dagen snurrade ihop sig som ett svettigt lakan.
Sedan kommer ju måndagen, som alltid brukar vara en höjdare. Fast den började ju bra - en av mina medarbetare kom med ett leende som gick från öra till öra och frågade om detta möjligen var min nyckelknippa?
-"Jaaaaaaa!!! Var hittade du den?"
-"Den satt i dörren till klädförrådet" svarade hon och jag tror att leendet blev ännu bredare.
Djeez. Här har jag sprungit Kungälv runt, och så sitter nyckeln i ett dörrlås inne på kontoret (Skratta inte. Det är inte roligt, faktiskt). Nå. Det var väl det som var positivt med denna dag. Resten kan sammanfattas med orden -"Denna dag har gått nu, och jag vill lägga den bakom mig. Nu tar vi nya tag och arbetar för en fin tisdag. För då är det premiär på Kickboxningen i Kungälv. Äntligen!"

söndag 30 augusti 2009

Det man inte har i huvudet...

Först tappar jag bort nyckelknippan på fredagen (eller om mucklorna tog den, f-n vet). Kan därför inte cykla hem utan lämnar cykeln på jobbet.
Idag skall jag hämta cykeln på jobbet. Glömmer att ta med cykelstället i bilen. Vänder hem, hämtar cykelstället och åker tillbaka till jobbet.
Kommer inte in på jobbet eftersom jag inte har min nyckelknippa.
Åker och handlar middag medan jag väntar på att söndagspersonalen skall dyka upp.
Kommer på att jag glömt att leverera lunch till min sambo på hennes jobb.
Åker till hennes jobb med inköpt lunch och åker tillbaka till jobbet.
Söndagspersonalen har varit där, hämtat postbil och åkt iväg efter att ha låst kontoret.
Skall ringa den som har nyckeln, men upptäcker att jag glömt telefonen hemma.

Och sedan undrar folk hur jag kan vara så ruggigt stark i benen när jag kör knäböj???

Hur har din söndag varit?