lördag 3 oktober 2009

Here we go again...

Idag vaknade jag av att jag var fruktansvärt nödig. Springer in på toa (eller ja, springer och springer. Det ligger en hund vid fotändan av sängen. Henne skall man ju inte trampa på. Sedan är mina leder inte jättemjuka på morgonen. Och ryggen skall jag inte prata om. Så springa... nja. Ramla-stappla-halta kanske bättre beskriver fortskaffningssättet) och känner direkt när jag kissar att -
Ajjjjjjajajaj....
Aaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjj.
Jaha. Urinvägsinfektion.
Igen.
Satan!

fredag 2 oktober 2009

Första ridturen

Jag blir så himla stolt över min dotter. Nu fixade hon att rida själv inne i ridhuset. Hennes mamma behövde bara stå vid sidan av och styra med rösten. Det är så att jag nästan får en tår i ögat. Hon är ju faktiskt bara sex år.

torsdag 1 oktober 2009

Grymme-pass

Gjorde igår en mini-comeback på GBG kickboxning. Och vad jag har längtat efter ett pass där. Det kändes som om jag inte hade varit där på över en månad, när det i verkligheten rörde sig om en vecka.
Bland de tuffaste pass jag kört på bra länge. Instruktören extra grinig. Vi fick 60 armhävningar INNAN uppvärmningen för att vi ställt upp fel. Sedan smala armhävningar, burpees, grodhopp, mer armhävningar, situps. Bra och roliga mitspass. Massor av fys i slutet. Jag var helt dimmig av mjölksyran när passet var slut. Dimmig och lycklig.
Och så fick jag ju LITE inspiration till fysträning till Korean Kickboxing. Hehe.
Watch out boys, Rysken vill köra skiten ur er!

tisdag 29 september 2009

Slaget vid Little Big Horn?

Nej nej. Det är inte de sista resterna av General Custers stolta kavalleri som du ser. Det är våra motionärer efter cirkelfys-passet, vilka garanterat mår bättre än vad General Custers män gjorde. Inga pilar, kulor eller spjut har använts, bara stepbrädor, skivstänger, hantlar, lösa vikter och sist men inte minst, den egna kroppstyngden.
Garanterat bland de svettigaste passen på världens bästa Friskis - den i Kungälv.