onsdag 13 oktober 2010

Scary

Jag kommer hem från jobbet.
Jag äter mat och tar en kopp kaffe (med mjölk). Sjunker bekvämt ner i kökssoffan medan Dottern sitter och komponerar middagslistan för veckan som kommer. Jag blundar och sjunker ner ordentligt.
Då börjar det snurra. Rätt roligt i början, sådär småskönt. Det småsköna håller inte i sig. Det snurrar mer och mer. Jag börjar må illa. Och snurrandet fortsätter.
Jag sätter mig upp och försöker fokusera men det går inte. Allt snurrar och jag får luta mig mot väggen för att kunna ta mig ut i badrummet. Dottern är aningen skärrad vid detta laget.
När jag reser mig efter några minuter vänder sig magen ut och in.
Helsnurrig.
Jag tar på mig och tar med dottern ut på en cykeltur och den friska luften gör allt lite bättre.

Nu, tre timmar senare, känns det fortfarande lite... kymigt.
Scary.

måndag 11 oktober 2010

Spik i foten

...känns det som om jag har.
Fan vet vad som hänt, men jag har jätteont i vristen och inunder fotsulan och utsidan av foten. Haltar och stånkar mig fram, till och med cykelpedalstrycket känns genom skon.
Nåja, det går la över, som allt annat.

Testade lite av fyspasset i söndags. Det blev fyra stationer och ett varv, men på det hela funkade det ungefär som jag ville. Vi kan nog pressa intensiteten lite och försöka två varv nästa gång.

Till träningslägret (som vi missar) har samtliga göteborgsklubbar tackat ja, så det blir nog en hel del folk som kommer. Skitkul! Synd att missa det, bara. Men som sagt - inget övertrumfar torpet, trattkantareller, höstgrillad fläskfilé, kyla och utomhustoa. Inget!

söndag 10 oktober 2010

Laddning

Okej.

Dotterns feber är som bortblåst och jag vaknar av hennes ord:
-"Det här känns som den bästa dagen i mitt liv!"
Say what??

Sonen däremot är ännu mer förkyld än igår, så det blir ingenting mer än soffläge för honom. Själv laddar jag för veckans dubbel med kickboxning (hoppas få köra den planerade fysen) och Cirkelfys på Friskis. Yougurt med havrefras, morgonpromis med hunden, två äggmackor, kaffe...
Två timmar kvar till kickboxningen och vad säger jag då?

-"Det här känns som den bästa dagen i mitt liv!"