fredag 9 september 2011

Quick change

Ibland svänger det fort.
Imorgon skulle jag till Partille och fightas med West Coast och Ängelholms kickboxning. Men så spelar vissa saker in. Jag hoppar in för en kollega på Friskis istället och sedan blir det IKEA (jipiii....) för inhandling av nya soffor.

Jaja... livet har sina vändningar. Bara att hänga med!!!

tisdag 6 september 2011

1 kvar

Nu när cyklingen är avklarad är det bara simning kvar - sedan är Postklassikern iland. Simningen är bara 1 km och jag tänker pressa lite för att se vad jag får för tid.

Därmed har jag också bestämt att jag skapar ett nytt triathlon som blir som Postklassikern (minus skidor):
1 km simning
50 km cykel
10 km löpning

Mål med tiden?
Vad sägs om 20 + 120 + 50 min = 3h 10 min

söndag 4 september 2011

Cyklar

Hejsan alla!

Jag vill berätta för er att loppet i lördags gick alldeles kanon!
Totalt blev det 90 km cykel för mig, fast inte i ett sträck, utan 42 km transportsträcka till och från starten (okej - att cykla på 45:an var som vanligt en upplevelse i sig själv) och sedan själva loppet som mätte 48 km.
Däremellan lite fika, banan, fika, bullar, banan och (naturligtvis) en Gainomax,

Vissa underligheter:
Jag blir tydligen kissnödig när jag cyklar. Typ varannan mil, eller så. Och inte lite kissnödig heller, utan verkligen -"Nä, detta funkar inte, jag får hoppa av NUUUU". Är det verkligen så för alla?? Helskumt!!!

Jag tog visserligen inte ut mig men av någon anledning blev det mindre jobbigt att cykla ju längre jag cyklat. Jag kände av det i benen, visst, och jag var genomsvett, visst, men trött??? Nä. Ju längre jag cyklade, desto mer kunde jag ta i. Helskumt!!

Och varför skall jag jaga så fruktansvärt att jag inte tar mig tid att stanna och ta lite bilder. Vissa delar av sträckan (nä, INTE 45:an) var vidunderligt vackra.

Summering: Jag får blodad tand. Undrar vad som händer om jag har en riktig cykel och inte en 7-växlad cykelkorgsförsedd till-och-från-jobbet-cykel. Och om jag har cykelskor och clips istället för joggingskor på fötterna??
Hmmm... Någonting att tänka på!