onsdag 17 juni 2009

Bloggpaus

Jag åker upp till underbara Värmland och vårt underbara torp tillsammans med min underbara familj! Det finns varken uppkopplingar eller TV i det huset. Så det blir en efterlängtad mediatorka under tio dagar. Och en inte efterlängtad bloggpaus under samma tidperiod.

Återkommer alltså om tio dagar med massor av underbara bilder från allsköns äventyr, stora fiskar, långa joggingturer och allt annat underbart vi upplever på SEMESTERN!!!!

tisdag 16 juni 2009

Sötnosar och intensivpass

Är de inte gulliga, så säg. Ovan ser du Kajsa, vår gamla schäfer-collie. Strax under henne Ossie - en galen sexmånaders tonåring som tillhör goda grannar Madde och Stefan. Man skulle kunna tro att de ivrigt väntar på att jag skall komma hem. Vilket inte alls är sant, för de bryr sig enbart om Matte - dvs min sambo.


Så därför olade jag färdigt mellan ett intensivpass på F&S och Box på Sportlife. Och eftersom jag är en F&S-nörd så blev det... intensivpasset på F&S. Och så blir det Boxen på F&S imorgon.
Intensiven och jag kommer inte riktigt överens dock. Jag fixar, konstigt nog, inte armhävningarna. Orkar med ca 10-20 stycken och sedan är det bara slut. Totalt slut. Skitskumt. Vet inte om det är att jag gör dem så extremt långsamt jämfört med kickboxningen eller om jag helt enkelt är kass i axlarna. Nåja. Konditionen är det inget fel på. Kände mig fräsch efter passet så det blir klart godkänt.

måndag 15 juni 2009

Medelpass

Tro det eller inte, men idag bytte jag pass med gamla Bettan (hihi). Sist detta skedde slutad det i kaos. Hon glömde, jag skrattade åt henne samtidigt som jag glömde av ett annat pass osv. Allmänt garv åt oss som inte riktigt kan hålla för många bollar i luften samtidigt.
Men nu gick det bra! Och som bonus var det en ny förmåga från Trollhättan som ledde passet. Vilket var roligt, eftersom det blir ny musik, nya rörelser och nya erfarenheter. Det blir lätt en vitamininjektion. Dessutom: Både Sebastian och Sofia följde med på passet, vilket var extra roligt. Sofia är ju egentligen för ung, men hon har det senaste året skaffat sig ett sorts VIP-kort hos alla ledare och funktionärer, så hon kommer in på dessa pass ändå.
Och Sebastian hängde med otroligt bra. Tänk vad kickboxning och TKD kan göra för koordinationen.
Imorgon blir det antingen intensivpasset på F&S eller Boxen på SportLife. Hmmm... Ole, dole, doff...