tisdag 16 juni 2009

Sötnosar och intensivpass

Är de inte gulliga, så säg. Ovan ser du Kajsa, vår gamla schäfer-collie. Strax under henne Ossie - en galen sexmånaders tonåring som tillhör goda grannar Madde och Stefan. Man skulle kunna tro att de ivrigt väntar på att jag skall komma hem. Vilket inte alls är sant, för de bryr sig enbart om Matte - dvs min sambo.


Så därför olade jag färdigt mellan ett intensivpass på F&S och Box på Sportlife. Och eftersom jag är en F&S-nörd så blev det... intensivpasset på F&S. Och så blir det Boxen på F&S imorgon.
Intensiven och jag kommer inte riktigt överens dock. Jag fixar, konstigt nog, inte armhävningarna. Orkar med ca 10-20 stycken och sedan är det bara slut. Totalt slut. Skitskumt. Vet inte om det är att jag gör dem så extremt långsamt jämfört med kickboxningen eller om jag helt enkelt är kass i axlarna. Nåja. Konditionen är det inget fel på. Kände mig fräsch efter passet så det blir klart godkänt.

6 kommentarer:

Huskatt sa...

Nu vet jag inte hur du gör armhävningar, men som brottare har man ju pressat några stycken :)
Jag rekommenderar att du tittar rakt fram och inte ner i golvet. Händerna under axlarna lite ut åt sidan och så knycker du upp dig hastigt, nästan gungar till.
Om det nu var antal som räknades, så orkar man väldigt många.
Har du ont i axeln, testa att ha armarna nära kroppen :)
Misstänker starkt att du redan har kläm på det här.

Piratfarsan sa...

Jättesöta hundar..
Det är ju intressant det där med armhävningar, jag brukar klara runt hundra i bra fart, men jag kan också göra dom riktigt sakta och då kanske man inte ens klarar 20 så det handlar nog mkt om hastighet.

Pain is just weakness leaving your body sa...

Nämen SHIT jag som är så hundtokig just nu....

Snorkfröken S sa...

Vilket radarpar hundarna är :)

Kan inte säga nåt ang. armhävningarna, men låter iaf. som att du har dina favvo-pass, och varför inte köra med ett vinnande koncept.

Vida sa...

Vilken alldeles underbar bild, bara ler.

Önskar dig en fin midsommar!

kram från Liv

Andrej sa...

Huskatt: Smala armhävningar är inget problem alls. Fixar säkert 50 stycken. Det är de breda som skiter sig. Och jag har alltså ingen aning om varför.
Piratfarsan: Testade snabba idag. Gick bättre men ändå inte alls bra.
Pain...: Jag lovar dig att de INTE är så gulliga IRL!
Snorkfröken: Men jag måste ju vara stark i axlar/armar. Armhävningar är ju liksom grumden i all boxträning. Frustration!!
Vida: Detsamma. Njut av midsommaren, för det skall jag göra! Med eller utan armhävningar!