torsdag 4 mars 2010

Charmtroll

Jag skulle ta en mysbild på min älskade lilla dotter. Jag tänkte ha den i min plånbok och att jag kunde ta fram bilden när jag sitter på ålderdomshemmet... min lilla ängel... min lilla tösbit...


N - O - O - O - T!

onsdag 3 mars 2010

Goa gubbar!

Och några goa tjejer också. Och så en rätt go rysk längst till vänster. . .

Men jag hatar verkligen att bara sitta och titta på.

måndag 1 mars 2010

En sak är klar...

...och det är ett extrainsatt fyspass för mina kära fighters.
På lördagen får de en timmes hårdkörning (fyspass med s.k. knorr) som jag fixat med ett par ledare från en annan förening.
Jag ser redan nu fram emot att se killarna och tjejerna linka in på söndagsträning.. hehe.

Själv körde jag Rocky Balboa-träning idag. Massor med sjuka igen och jag fick helt sonika ta en brevbärartur själv. Med elmoped. Och så fastnade jag i snömodden och kom varken fram eller tillbaka, så jag fick knuffa och dra, knuffa och dra. 300 meter genom blötsnö, modd, grus och vatten. Och inte gick det att nå brevlådor från mopeden heller - jag fick hoppa av vid varje låda. Vissa gator fick jag ställa mopeden och gå istället.
Du börjar ana vartåt detta lutar, va?

Snälla, skotta för din brevbärare och alla andra som försöker jobba i detta väder.

söndag 28 februari 2010

Jobba-jabba-jobba-jabba

Det blev så att jag drog in arbetsveckan i helgen. Jag och de två andra cheferna för kontoret satte oss ner i lördags och gick igenom allt som hänt under veckan - i lugn och ro och med en god lunch. Det blev en "normalarbetsdag" från klockan 09:00 till 17:30, vilket förvisso är bättre än 05:45-19:00, men ändå...
Det viktiga är att fortsätta arbeta lösningsorienterat.
Det blir en presentation på ledningsmötet på torsdag, så denna dag viks till arbete också.

Träningen, frågar du. Nja. Jag har dragit på mig en förkylning nu så jag avvaktar lite. Jag jobbar mest med att få Jonas Ivung till Kungälv och hålla ett träningsläger på en lördag-söndag.

Sedan har det varit ovanligt lite fys på kickboxningen - men det räcker förvisso med fem minuter om man gör det rätt. Jag blir inte lite imponerad av killarna och tjejerna, för antingen så har jag ett kanonprogram eller så har de små rackarna börjar tjuvträna, för de har fått en otroligt förbättrad kondis på två månader.

Nä, nu blir det till att ladda kameran. Jag tror det kan vara dags för lite actionbilder igen.