lördag 28 november 2009

Hur man vet...

En liten checklista som du kan använda för att kunna kontrollera om du har varit på sparringläger med Göteborgs Kickboxning:

  • Skavsår i ansiktet - check
  • Ömma tänder - check
  • Konstiga röd/blå/gröna märken på mage och bröst - check
  • Mosade lår - check
  • Sår på smalbenen - check
  • Dimmig av mjölksyra - check
  • Fånigt lyckorusflin i ansiktet - check

Om du har mer än fem av dessa punkter uppfyllda - ja, då kan du vara bombsäker att du precis varit på ett sparringläger med Göteborgs kickboxning.(Bilder kommer...)

tisdag 24 november 2009

O-skavankad

Haha... det bara släppte i måndags. Det där onda sega som har varit i kroppen och huvudet. Först medelpass och sedan cirkelfys och det kändes så där underbart lätt i kroppen. Kunde kört ett pass till utan problem.
Och idag kickboxning. Lättare uppvärmning (jag höll i den), teknikträning, lite självförsvar och tre ronder sparring. Passet var lätt, jag känner mig lätt så det blir nästan som att inte träna.
Imorgon GBG kickboxning. Och jag suktar efter lördagen redan nu. För då...
ja, så här står det på hemsidan för Göteborgs Kickboxning:

Lördagen den 28 November bjuder Göteborgs Kickboxning in övriga gbg-klubbar till ett sparringläger. Intresset för dessa läger brukar vara mycket stort och vara väldigt uppskattat. Ni som har sparrats tidigare ta tillfället i akt och var med på detta.

OBS! Platserna är begränsade och först till kvarn gäller. Anmälningslista finns på anslagstavlan på klubben.

Det kommer att bli 2 pass och man får välja vilket man vill vara med på.

Pass 1 11:00-12:30
Pass 2 13:00-14:30

För de som vill och orkar så fortsätter vi vidare på kvällen.


Vem vill inte vara kvar på kvällen??????

söndag 22 november 2009

Småskavankad

Jag ser till min stora förvåning att jag inte når upp till min veckoranson av träning. Lite snopet faktiskt, men jag har inte haft någon jättelust att träna denna vecka.
Lite småskavankad är jag. Lite här och där. Så summan slutade på 390 minuter, dvs. 6 1/2 timme. Dessutom ingen riktigt högintensiv träning, förutom fysen som jag höll i idag på kickboxningen. Men det var bara tio minuter, så det gick an.
Men min son har fyllt 13 år (Grattis - hipp-hipp-hurra) så det har blivit lite mer av den mjuka varan denna vecka. Vilket är jätteskönt och avstressande. Och så blir det lite mer tv-spel istället.