söndag 22 november 2009

Småskavankad

Jag ser till min stora förvåning att jag inte når upp till min veckoranson av träning. Lite snopet faktiskt, men jag har inte haft någon jättelust att träna denna vecka.
Lite småskavankad är jag. Lite här och där. Så summan slutade på 390 minuter, dvs. 6 1/2 timme. Dessutom ingen riktigt högintensiv träning, förutom fysen som jag höll i idag på kickboxningen. Men det var bara tio minuter, så det gick an.
Men min son har fyllt 13 år (Grattis - hipp-hipp-hurra) så det har blivit lite mer av den mjuka varan denna vecka. Vilket är jätteskönt och avstressande. Och så blir det lite mer tv-spel istället.

7 kommentarer:

fartfylld! sa...

det är ju ändå en hööööööööög dos :) men jag förstår vad du menar! förresten, vart har Snorkfröken tagit vägen i bloggosfären? är det bara jag som undrar...

myfajting sa...

Ibland är det skönt när "snopna" saker händer :) Skönt att stressa av ibland, ändå väldigt mycket träning måste jag säga!

myfajting sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Huskatt sa...

Man måste inte träna som en tok alla veckor :)

Suzan sa...

grattis sonen!

karatemamman sa...

Livet måste ju oxå få plats bland all träning (har jag hört)

Grattis till din son , min ena ska vi fira tretton med i helgen :)

Andrej sa...

Fartfylld: Hon är ju puts väck, snorkkis. Det är så att man blir lite orolig.
Myfajting: Tja. Mycket och mycket. Jag har vant mig vid en nivå som jag vill hålla. Men jag vill gärna börja tävla för att hålla motivationen igång.
Huskatt: Nä. Men jag vill hålla igång, ju!
Suzan: Sonen tackar.
Karatemamman: 13. Det är helt overkligt. Den lille snorungen har blivit tonåring. Känns det overkligt för dig med??