lördag 19 juni 2010

Löptur och åktur

Idag bestämde jag mig för att testa lite. Alltså testa mina gränser. Så jag tog på mig joggingskorna och travade iväg med Just D i öronen. Jag vek av åt "fel" håll och fortsatte. 55 minuter senare var jag tillbaka och rätt nöjd med mig själv. När jag räknade ut sträckan på FunBeat visade det sig vara 9 km med tre rejäla backar. Så nu är jag ännu mer nöjd.

Imorgon bär det av till Värmlandstorpet och två veckors semester. Jag har inte mobilt bredband så det kommer bli tyst i datorn ett tag framöver.
Förutom ljudet av humlor, forsen och mygg. Knastrande grusvägar. Och doften av skog, vatten och smultron, nyhuggen ved och solvarm hud.

De ska bli så gôtt!

fredag 18 juni 2010

S-e-e-e-m-e-e-e-st-eeee-r

Ja!
Nu är det personalfest klockan 18.
Sedan semester!


Joggingskorna - here I come!

onsdag 16 juni 2010

Maxpass på medelnivå

Det är ofattbart hur fort min form förändras. Jag har inte kört några styrkepass på flera veckor men ägnat tiden åt jogging istället (allt från 5:00 till 6:20-tempo). Idag ramlar jag halvt oförberedd in på Pernillas superroliga pulspass som värd och upptäcker två saker:
  1. Jag har otroligt bra kondis och pulsdelarna av passet som för något år sedan sög musten ur mig gick nu lätt som en plätt.
  2. Styrkedelen var rena tortyren och jag orkade knappt göra armhävningar på knäna. Fy vad pinsamt och vilken tur att ingen av träningskompisarna från kickboxningen såg detta spektakel (hoppas jag).
Å andra sidan. När jag började för fyra år sedan orkade jag inte genom ett vanligt medelpass. Så med detta i perspektiv är jag nöjd. Och lite mer sugen på att träna styrka.

tisdag 15 juni 2010

Dan före dan

Jag har ju lite tid att ta ut, så jag tänkte gå på semester en dag i förväg; alltså är idag dan före dan. Hur skall jag fira det på bästa sätt? Tja, kanske genom att värda på Pernillas pass imorgon.
Snacka om att jag INTE tar med mig pulsklocka och annat.
J*vlar, här skall firas!

måndag 14 juni 2010

Sicket flow!

Herrejösses vad bra det gick att springa till jobbet imorse.
6 km på 38 minuter klockan 04:45 är väl helt okej. Vindstilla, de första solstrålarna började komma fram mellan huskropparna och alldeles folktomt ute. Dessutom reggae i lurarna (Bob himself) och det kändes som sagt... riktigt bra.
Sedan ringer sambon mig på jobbet två timmar senare. Hon upptäckte att fritis var väldigt stängt idag när hon kommit dit med dotera. Så det var bara att slänga sig upp på cykeln och pinna hem.
Skönt när man kan jobba hemifrån ändå. Jag har precis avslutat PA-planeringen och lite rapporteringar så nu blir det en kort sväng till affären.

Vi höres.

söndag 13 juni 2010

Flow

Det var riktigt skönt att springa igår, trots otrolig motvind och lite regn på slutet. Riktigt, riktigt skönt, på gränsen så skönt att jag ett tag trodde att detta var en sysselsättning jag skulle kunna tänka mig att hålla på med på allvar.
Näää.. skoja bara. Men så bra blev det att jag imorgon kör en "halvsnork" och springer till jobbet. Undrar just hur det kommer att se ut imorgon bitti? Skyfall igen?