fredag 11 november 2011

Hur kan det vara möjligt...

...att jag två dagar innan träningslägret med Alexander Palma får en bristning i vaden?
...att jag dagen innan träningslägret med Alexander Palma dessutom får djävulskt ont i halsen?

Det är FAN INTE RÄTTVIST!!! :-(

måndag 7 november 2011

Jag är tillbaka! Igen!

Oj.

Jag har en liten downperiod när det gäller att uppdatera min blogg. Jag har haft tiden, men inte viljan. Fejjan tar sin lilla tid och dessutom sitter jag någon timme då och då och letar musik till mitt (förhoppningsvis) blivande box-pass på Friskis. Och när inte viljan finns där, så blir det ingen uppdatering här.
Konstigt nog går livet vidare ändå. Om vi begränsar livet till själva träningsfasen så har ett och annat hänt de senaste dagarna:

Kickboxningen i lördags på Friskis gick kanon. Det var väldigt många som satte upp sig, men inte lika många som dök upp. Jag tror vi var åtta på första passet och tolv på andra. Men det verkade som om alla tyckte det var kul, spännande och tillräckligt jobbigt.

Nu på torsdag (tror jag) kommer verksamhetschefen och två till att studera min uppvärmning på boxpasset för att se om de vill skicka mig på ledarutbildning. Jag håller tummarna för att det skall gå bra...

Nu på lördag kommer ännu en höjdare - jag skall på träningsläger med Alexander Palma som är på besök från USA. En heldag med fighting från morgon till kväll... kan det bli bättre??