fredag 10 juni 2011

Njutning

Kvart över nio stack jag iväg ut i skogen med joggingskorna.
Utan klocka.
Utan mp3.

Vilken njutning!
Inga rekordtider, det kan jag ju lova, men vilken kväll att uppleva. Hade enkelt kunnat springa dubbelt så långt i hög hastighet, men jag valde att avsluta efter 4,6 km.

skall det vara att springa!

torsdag 9 juni 2011

Mums!

Första passet avklarat med Göteborgs Kickboxning!
Jag hade tänkt att ta ett dubbelpass (90 min sparring + 90 min teknik) men han inte till träningen i tid. Jag satt och tittade på slutet av sparringen och insåg rätt snabbt att jag inte hade fixat 90+90 minuter, inte med det tempo killarna och tjejerna höll.

Det small på rätt bra, kan jag säga. Det såg ut och lät som om gänget inte hade fått utlopp för någon energi alls de senaste tre-fyra veckorna.

Nå, teknikträningen var lugn och städad, med stort fokus på detaljer. Otroligt viktigt och nyttigt att få peta på fotställningar, handvridningar, garden etc...
Men fasiken vet...
...om det inte blir sparring på måndag!?!

tisdag 7 juni 2011

måndag 6 juni 2011

Apropå läget

Kort sammanfattning:

Sonen har kommit över den första besvikelsen efter sin match i DM: Trots att den var en match utan poängräkning, var han otroligt besviken på sin insats direkt efter matchen - han gjorde inte sitt yttersta, tyckte han. Delvis berodde det på att han inte klarade viktminskningen med bibehållen styrka. Han var matt och trött, vilket är en nyttig erfarenhet.
Sedan var motståndet nog ett strå vassare än han trott. Han mötte trots allt en SM-kille, som prickade in både slag och sparkar - inte hårt - men just och precist. Det känns.
Det sved helt enkelt.

Nu, efter ett par dagar, är han rätt nöjd ändå. Han har gått mot en senior, klarat sig med äran i behåll och lärt sig oerhört mycket. Bra!

Nu håller vi tummarna för att det kommer några juniortävlingar i höst.