måndag 6 juni 2011

Apropå läget

Kort sammanfattning:

Sonen har kommit över den första besvikelsen efter sin match i DM: Trots att den var en match utan poängräkning, var han otroligt besviken på sin insats direkt efter matchen - han gjorde inte sitt yttersta, tyckte han. Delvis berodde det på att han inte klarade viktminskningen med bibehållen styrka. Han var matt och trött, vilket är en nyttig erfarenhet.
Sedan var motståndet nog ett strå vassare än han trott. Han mötte trots allt en SM-kille, som prickade in både slag och sparkar - inte hårt - men just och precist. Det känns.
Det sved helt enkelt.

Nu, efter ett par dagar, är han rätt nöjd ändå. Han har gått mot en senior, klarat sig med äran i behåll och lärt sig oerhört mycket. Bra!

Nu håller vi tummarna för att det kommer några juniortävlingar i höst.

2 kommentarer:

Jonna sa...

Huga, det låter helt klart väldigt tufft. Jobbigt det där med viktminskning. Får mig att tänka på när man skulle "mäta in" ponnies i rätt storleksklass (A,B,C,D) och en del (inte jag) nästan späkte hästarna för att få de att "sjunka ihop"

Nu tror jag ju inte att det var så ni gjorde, men det är säkert utmattande både psykiskt och fysiskt ändå. Han kan vara nöjd som gjorde det med den äran :)

Sofie RW sa...

Låter som om du har en riktig tuffing till son! Och mycket starkt psyke!