måndag 15 juni 2009

Medelpass

Tro det eller inte, men idag bytte jag pass med gamla Bettan (hihi). Sist detta skedde slutad det i kaos. Hon glömde, jag skrattade åt henne samtidigt som jag glömde av ett annat pass osv. Allmänt garv åt oss som inte riktigt kan hålla för många bollar i luften samtidigt.
Men nu gick det bra! Och som bonus var det en ny förmåga från Trollhättan som ledde passet. Vilket var roligt, eftersom det blir ny musik, nya rörelser och nya erfarenheter. Det blir lätt en vitamininjektion. Dessutom: Både Sebastian och Sofia följde med på passet, vilket var extra roligt. Sofia är ju egentligen för ung, men hon har det senaste året skaffat sig ett sorts VIP-kort hos alla ledare och funktionärer, så hon kommer in på dessa pass ändå.
Och Sebastian hängde med otroligt bra. Tänk vad kickboxning och TKD kan göra för koordinationen.
Imorgon blir det antingen intensivpasset på F&S eller Boxen på SportLife. Hmmm... Ole, dole, doff...

6 kommentarer:

Bettan sa...

Hahaha.....hade jag bara våga släppa rollatorn, skulle jag gjort vågen!!!Nu får jag nöja mej med ett YIPPEY.....han gjorde det!!!!!

Tack Andrej! Min son vart så lycklig att ha sin gamla mamma (med sin upphottade rollator) med sej på fotbollsavslutningen. Jag fick t om vara med och spela , men jag avböjde.

Klart tösen ska vara med på passen! Det är bra för henne å se hur pappa flåsar å
stånkar..puh..pust stön..
Nu vet hon ju precis i vilket läge hon ska be pappa om något!! När han är högröd i ansiktet å ser ut som om han ska svimma, DÅ säger flickebarnet vänt...pappa, kan jag få en hundring till godis???
Å gissa vad??? Pappa KAN inte säga nej!!!! Han är ju upptagen, med flåset.. hahahaha....kom till Bettan Sofia så ska jag lära dej massa bus!!

Huskatt sa...

Nya pass är alltid lite kul :)

Piratfarsan sa...

Alla har nått eller någon från Trollhättan i sin blogg senaste tiden, du, snorkis, marathonjohan, jag, finns något samband eller är det bara en märklig slump att en liten stad på västsidan får så mkt uppmärksamhet i våra bloggar :-)

Vida sa...

Nya utmaningar är alltid kul!

Ha det underbarast!

Kramar

Andrej sa...

Bettan: Du har en skruv lös, Bettan. På ett positivt sätt, visserligen, men...
Huskatt: Nya pass - utmanar gamla rutiner. Jätteskönt.
Piratfarsan: Nåt visst med Trollhättan är det. Dessutom hade jag en dejt med en tjej därifrån. För ca 100 år sedan.
Vida: Kram och tack!

lisafisa sa...

Klart jag har en skruv lös, jag är ju blond, och medlem i Friskis....
Det är väl därför VI kommer överens du o ja....visst rasslar det liiite i när du rör på huvudet??

See you.....