torsdag 1 oktober 2009

Grymme-pass

Gjorde igår en mini-comeback på GBG kickboxning. Och vad jag har längtat efter ett pass där. Det kändes som om jag inte hade varit där på över en månad, när det i verkligheten rörde sig om en vecka.
Bland de tuffaste pass jag kört på bra länge. Instruktören extra grinig. Vi fick 60 armhävningar INNAN uppvärmningen för att vi ställt upp fel. Sedan smala armhävningar, burpees, grodhopp, mer armhävningar, situps. Bra och roliga mitspass. Massor av fys i slutet. Jag var helt dimmig av mjölksyran när passet var slut. Dimmig och lycklig.
Och så fick jag ju LITE inspiration till fysträning till Korean Kickboxing. Hehe.
Watch out boys, Rysken vill köra skiten ur er!

9 kommentarer:

Linda sa...

Ååååh vilket härligt pass!
Jag ska köra igång igen nästa vecka, fortfarande hängig och frusen.

Det blir bakande ibland, och jag äter lite mer vad jag vill i perioder (typ påskvecka, sista semesterveckan, födelsedag och så nu). Sen blir det mer strikt kost fram till jul. Tycker jag mår bäst då :D

Jon Samuel sa...

Härligt, sånt gillar vi! Alltihop ^^ Även om jag nog kommer gilla dina möjliga framtida pass mer efteråt än under tiden =P

karatemamman sa...

Va skoj det låter!!
Man kan ana vad som komma skall när man åker på armhävningar innan uppvärmning...

Kul att du kan "ge igen" på några andra :)

Andrej sa...

Linda: Inte meningen att ge dig dåligt samvete. Du får äta precis vad du vill, för jag misstänker att du skulle spöa mig i en fight lik förbaskat.
Jon Samuel: Målet är att du skall avsky mig under passet. Whoahaha! Och tacka mig sedan :-)
Karatemamman: Jepp. Jag tror aldrig att jag kan bli så grinig som han var igår. Fy tusan. Men som sagt, katten på råttan, råttan på...

Bondbruden sa...

Kul att jag valde ett bra hotell, tycker det är så svårt att veta om det är rätt...
Kickbox verkar kul...har bara testat box med lite spark...i love that!!

fartfylld! sa...

det lät som ett toppenpass! det är ju så lätt att kroppen "vänjer sig" vid viss träning.. jag som t.ex. nu nästan bara styrketränar på gym och inte går på så mycket pass ex pump (powerbar) skulle säkert bli helt chockad av ett sånt pass nu... men det vore ju nyttigt!

Linda (myfajting) sa...

*s*
Sorry Andrej, åh vad jag känner mig fånig! Det är lite typiskt mig, mat sätter sig lätt på hjärnan och jag måste ta mig själv lite mer med en nypa salt! Jag vänder mig gärna till min omgivning för att få "ok" på vad jag äter trots att det är en sak som ska fungera mellan mig och mig själv om man säger så. Är glad för alla inlägg! Kram!

Andrej sa...

Bondbruden: Kickboxning är som en bal på slottet... alldeles, alldeles underbart.
Fartfylld: Jag tror du underskattar dig själv.

Linda: Jag tycker inte alls att du är fånig. Kram.

Huskatt sa...

Låter underbart ! Knasigt, men så roligt med tuffa pass :)