tisdag 29 september 2009

Slaget vid Little Big Horn?

Nej nej. Det är inte de sista resterna av General Custers stolta kavalleri som du ser. Det är våra motionärer efter cirkelfys-passet, vilka garanterat mår bättre än vad General Custers män gjorde. Inga pilar, kulor eller spjut har använts, bara stepbrädor, skivstänger, hantlar, lösa vikter och sist men inte minst, den egna kroppstyngden.
Garanterat bland de svettigaste passen på världens bästa Friskis - den i Kungälv.

6 kommentarer:

Huskatt sa...

Härlig bild :)
Blir sugen värre på att strunt i förkylning och bara köra på ändå, så jag oxå kan få ligga i en pikant liten hög på golvet, klippt slut !

Lena sa...

Låter som ett fantastiskt pass! Man kanske skulle använda sitt "prova-på pass" på just det. Är det i Ytterby, eller?

Om du vill hänga på Göteborgsvarvsträning, så håller jag i den på Dammekärr, Nödinge (varje torsdag hela oktober). Välkommen;)

Jonna sa...

Friskis äger! En vän till mig och även Metrokrönikör mm, har skrivit både krönikor och bloggat om sina Friskisupplevelser på sistone som rättså nybliven Friskis-frälst :) indiepopochskit.blogg.se Men ibland får man lite "sekt-känsla" på Friskis bland alla frälsta, men det är bara kul :) Jag har varit mkt på Friskis i Nrkpg när jag pluggade där, här i Leksand har jag kort på ett annat ställe (framför allt gym) men bryter gärna av med ett Friskis-pass ibland. Och kommer jag till Kungälv så hör jag av mig! :)

Snorkkis sa...

Nu fick jag sån lust att slänga mig ner och stetcha ordentligt... fast det kan man kanske inte göra om man sitter o surfar på ett café. Eller?

Suzan sa...

vilken fin lokal!

Andrej sa...

Huskatt: Lyssna på kroppen!
Lena: Vad kul det skulle vara om du testade. Friskis i ytterby är det och passet går på måndagar klockan 18. Du bör vara där i god tid, senast halv sex. Vilken tid är träningen i Dammekärr. 18?
Jonna: Visst är det lite sektvarning på Friskis, men vi skojar om det själva. Och det hade varit jätteroligt med ett besök från dig. Som sagt, hör av dig så skall jag nog kunna fixa in dig på något sätt.
Snorkis: Finns inga gränser än de du sätter, eller hur. Fast man skall väl undvika att någon ringer männen med de vita rockarna.
Suzan: Kanonlokal! Stor, bra ventilation och en grymt skön matta (som synes).