lördag 18 april 2009

Knävlar!

Jo tack. Nog har knäet fått sig en rejäl törn alltid.
Började dagen som jag avslutade gårdagen, nämligen med Zonsalva. Jag och Sofia pös iväg till Hoppis&Skuttis, vilket är ett bra test på hur t.ex. ett smärtande knä mår. Småjogga gick bra, åla gick bra och även lite småhopp. Klart det smärtar men inget överdrivet. Det känns mer som en lättare överansträngning just nu.
Testade därför tjugofem minuter på crosstrainern och med pulsklocka. Det var roligt att upptäcka att pulsbandet var kompatibelt med mätaren på crosstrainern! Men jag behöll klockan på, om inte annat för att kunna spara passet och alla detaljer. Knät kändes så pass bra att det slutade med ett kortare intervallpass (på crosstrainern), men ingen jättehög puls ändå.
Jag får verkligen känna av om det skall bli någon kickboxning imorgon. Det kan vara dumt läga att chansa när vi skall ha träningsläger om två veckor. Kanske?

5 kommentarer:

Pain is just weakness leaving your body sa...

Ni har riktigt bra crosstrainers där då för jag har aldrig fått dem att stämma överens ;0)

Vida sa...

Kickboxning om man har ett ont knä ska du nog vara försiktig med.. det är mycket belastning på knäna..

Kramar

Andrej sa...

Pain: Japp. Tack F&S för de fina grejjorna.
Vida: Jag vet. Jag har ångest och min sambo är arg på mig. Jag sa att jag skulle testa idag - och hon känner ju mig. Jag testar ALDRIG, utan kör för fullt.

Magdalena sa...

ÄR det joggingen som är ny på schemat som gett dig ett ont knä? Ta det lugnt med den, kolla att du har bra skor!

Andrej sa...

Magdalena: Nej. Jag önskar att det vore så. Orsaken är troligtvis mycket och tuff streching i kombination med att jag slarvade med uppvärmningen på kickboxningen sist. Dumt dumt dumt...