söndag 12 april 2009

Bakfull

Sammanställning för vecka 15:
Måndag: F&S medel, en timme
Tisdag: Kickboxning, en och en halv timme
Onsdag: F&S Ki Box, en och en halv timme
Torsdag: F&S Skivstång, en timme
Fredag: Joggning en halv timme
Lördag: Coreövningar, ca 20 minuter
Söndag: Joggning 50 min - snittpuls 138, max 191.

Vi var och firade påsk hos svågern med deras vänner. Jag köpte för en gång skull med mig alkoholfria öl (jag har inte druckit en droppe alkohol sedan julafton (ett glas lättglögg) och ville vara med i "gänget" och stå och tjöta med en öl i handen (manligt!).
Gudomligt god mat, fyra alkofria öl, tiramisu till efterrätt. Allt var gott och jag var MÄTT när vi kom hem vid midnatt.
När jag vaknade i morse var jag - bakfull. Hemsk andedräkt, ont i huvudet, seg. Eller rättare sagt: jag var nog inte bakfull men jag kände mig bakfull.
Fixade lite hemma och stack sedan ut på en joggingtur. Vansinnigt jobbigt, håll, andfått som tusan, fick gå efter en brant backe... pulsklockan visade att pulsen bara stack iväg. Så jag tog två rundor bara för att få unna mig en riktig grisplågningstur. Det visade sig att jag hade kommit upp i 191 i puls, vilket visar att jag INTE har 175 som datorn trodde.
Nästa löptur kommer på onsdag om vädret tillåter.
Sammanlagt 6 timmar och 43 minuter. Helt okej med tanke på att det varken var Taekwon-do, Kickboxningen eller F&S under lördag och söndag.

7 kommentarer:

Magdalena sa...

Känner igen den där bakfylle-känslan - efter för mycket mat och ffa SOCKER kvällen innan! DE brukar mina löppass gå åt skogen med! Men du, vilken grym träningsvecka!

Andrej sa...

Magdalena: Tack, du är snäll! Undrar om jag känner av sockerkänsligheten extra just med löpning (joggning). Det finns ju liksom ingen chans att vila direkt.

Snorkfröken S sa...

Oj, 191 i puls. Då kämpade du på riktigt ordentligt! Bakfylle känsla, hehe... mindre kul. Närmaste bakfylla jag kommer är chips-bakfylla... inte kul när man vaknar upp dagen efter, och känner gårdagens chipskryddning i munnen, huuu. Verkade i alla fall som att ni hade en trevlig kväll!

Andrej sa...

Fan vet om det stämmer. Har tydligen varit uppe i 194 vid ett pass. Å andra sidan skall du ha en eloge för du gissade mellan 190-195, och det skall jag inte ta ifrån dig. Ära den som äras bör.

Vida sa...

Oförtjänt bakfylla... ibland får man det trots att man inte "gjort något". Hoppas du mår bättre idag!

Ha det gott!

Liv

Andrej sa...

Tack. Lite bättre men fortfarande "seg". Skumt. Snacka om läga för att bli absolutist.

Sofy sa...

Snygg variation där!