måndag 13 april 2009

Summering av semestern viljor

Nu är då min semester över. Många saker ville bli gjorda under min lediga vecka - en ocean av tid som skulle fyllas med sådant som inte hinns med i vardagen.
Så vad har jag gjort?
Tvättat och städat bilen. Ordentligt. Besiktigat bilen. Fått bilen lagad och ombesiktigat den och fått den godkänd. Städat och slängt allt skräp på framsidan av lägenheten. Städat och slängt allt skräp på baksidan av lägenheten. Packat upp och tvättat rent hammock, trädgårdsmöbler, däckstol. Tvättat verandan. Påskpysslat. Slappat. Lagat väldigt goda middagar. Tränat. Sovit ut på morgonen. Spelat TV-spel med Sebbe. Läst böcker för Sofia. Hjälpt grannarna att flytta (lite). Satt upp en ny markis på uteplatsen. Pusslat ihop en crosstrainer som vi fick av grannarna som flyttat. Fixat Sebbes och Sofias cyklar. Fixat min cykel. Slappat lite till. Fixat Sebbes tröskel. Som blev skitsnygg! Slappat lite till.
Jag skiter i det som inte blev gjort. Det kommer fler dagar. Och jag mår faktiskt väldigt bra.

6 kommentarer:

Magdalena sa...

WOW! Vad mycket du hunnit. Måste kännas skönt att ha vårsysslorna klara. OCh du har hunnit vila och träna för att inte nämna att pyssla om familjen oxå! Grattis!

Vida sa...

Oj vad du hunnit med! Jag har mest bara varit och njutit av livet.. du verkar ha gott om energi :)

Ha det underbarast!

Liv

Pain is just weakness leaving your body sa...

Det bästa är ju att få må bra :0)

Snorkfröken S sa...

Ja du hann ju med hur mycket som hellst! Var nöjd med dig själv. Och så härligt att läsa de där sista orden - blir riktig hoppig bara av att läsa det!

Andrej sa...

Magdalena: Tackar.
Vida: Det är det som gör mig lite avundsjuk. Har inte ro i kroppen, vilket inte är bra. Men man skall ju vara nöjd med livet, ändå!
Pain...: Tänk vad smärta jag måste fått ur kroppen när jag mår så bra!
Snorkfröken: Vad trevligt att jag kan bidra med lite hoppighet.

Mamma Melissa sa...

Oj... snacka om Fixar Frasse!:.))