fredag 17 april 2009

13 = otur

Utan att tänka på det förrän idag såg jag att jag hade tränat tretton dagar i sträck. Det fick mig att bestämma mig för att fortsätta: imrgon har Sebastian en fotbollsturnering och då skulle jag passa på att sticka upp till Fontin på en joggingtur (utan att springa vilse - hehe).
TKD på schemat idag. Fick köra mönster, vilket jag aldrig gjort förut. Gick förvånandsvärt bra och kände mig inte så offside som jag fruktade.
Sedan var det mycket spark och kombinationsträning med avslutande sparring - och det gick väldigt bra. Förutom just då som det smällde till i knät och jag får hoppas av "ringen". Det krasar i knät och smärtar på "fel" sätt. Känns precis som om korsbandsfästet pajat. Håller tummarna för att det inte är så. Zonsalva och vila. Hoppas det räcker.
Lärdom?
Hoppa över trettonde träningen.

5 kommentarer:

Piratfarsan sa...

Wow 13 dagar och du kör vidare.. Imponerad, jag är glad om jag orkar löpa 3 dagar i veckan.

Andrej sa...

Hmm... så blev jag skadad också. Det blir knappast träning idag eftersom det fortf smärtar lite när jag belastar benet. Situps och armhävningar kanske.

Snorkfröken S sa...

Aj då. Hoppas verkligen att det inte är ngt allvarligt!

Andrej sa...

Frustrerande. Gör mer ont i psyket än i knät egentligen. Ovissheten är värst. Skall det släppa eller är det allvarligt osv...
Bah. "Oroa sig är som att gunga gungstol - du har något att göra för stunden men det leder ingenstans."

Mamma Melissa sa...

Ja, den lärdomen kan man ju också dra;.))