fredag 20 februari 2009

tolv av tretton

Ett mål är nått med min träning - det var att köra 12 pass på tretton dagar. Plus cyklingen till och från jobbet.
Tufft men det gick. Passen var minst en timme, max en och en halv timme. Vilodagen cyklade jag på (1,2 mil - men i måttligt tempo). Jag vill egentligen inte räkna med cyklingen, för den vill jag ha som ett plus i kanten, men det är klart: 12 mil är ju tolv mil.
Nu skall jag vila två dagar (fredag och lördag) och sedan kör jag igång med nästa omgång. Jag kan väl avslöja det, så att jag får lite mer press på mig: trettio dagar i sträck.
Måndag - Medeljympa
Tisdag - Kickboxning
Onsdag - Löpning; 5 km i lugnt tempo
Torsdag - Skivstång
Fredag - Löpning: 5 km i lugnt tempo
Lördag - Löpning: Löpning: intervall/backe
Söndag - Kickboxning

Egentligen vill jag lägga in ett boxningspass till, men det går inte just nu - möjligen att jag börjat med Taekwon-do på onsdagar - men ärligt talat vet jag inte om min rygg pallar det.
Men. Nu är tärningen kastad. Trettio dagar av daglig njutning och glädje.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hur har din sambo det med ditt nya pass? Jag vet inget om hennes intresse. Stolt med din sportliga iver, eller ensam

Vida sa...

Imponerande..

carro sa...

Du är otroligt diciplinerad med din träning. Tycker att du gör helt rätt med att du inte räknar in cyklingen i din träning. Det är skillnad på träning och vardagsmotion. Men visst, ränas alla milen, men se det som en bonus:)

Andrej sa...

Anonym; A, vet inte för jag hinner aldrig prata med henne...
Nä, skämt åsido - vi försöker hela tiden rationalisera allt. Ibland tränar jag när hon är i stallet men oftast blir ju umgänget rätt sent på kvällen.
Vida: Tack, men det ser mer ut än det är. Jag tror mest det är en mental grej. Trettio minuters joggning i skogen är väl inte ansträngande, snarare rena rehaben och en lisa för själen.
Carro: Det går inte utan disciplin. Inte med heltidsjobb, sambo, två barn, häst (snart två hästar) och hund. Och jag får känslan av att du kör bra mycket hårdare än jag gör. Smygis!

Snorkfröken S sa...

Snyggt jobbat!Och 12 mil cykel! Snacka om vardagsmotion!

Andrej sa...

Snorkfröken: Tack detsamma!
PS: Har fortfarande inte fått tag i grannen...