lördag 10 januari 2009

Dan före dan

Ja just det.
Nedräkningen är i stort sett klar. Imorgon "smäller" det igen. Då är det äntligen dags att få "träffa" mina gudomliga kickboxarkompisar.

Det blev till slut en vilodag, då. Enda aktiviteten idag var ett pass med HoppisSkuttis; Sofia njöt verkligen i fulla drag. Jag passade på och ta ut rörelser och övningar fullt ut och tro det eller inte, men jag blev svettig. Passade på attstrech ordentligt efteråt. Bland annat med Sofia som hjälp. Märker en stor skillnad mot bara två veckor sedan för jaghar blivit mer vig. Eller kanske inte mer vig, men jag slappnar av mer i strechingen och då kommer jaglängre ner i övningarna.
En längre promenad med hunden och sedan hade vi kalas för min kära sambo som fyllt ****, hm, ja, jag skall ju inte avslöja en kvinnas ålder.
Grön bandpasta med fläskfile i gorgonzola-tomat-gräddsås med en god sallad. Mmmmmm... Massor av energi.

Återkommer definitivt imorgon. Kickboxning.. Mmmmmm....

5 kommentarer:

Vida sa...

Vad kul att du ska på safari.. låter hur spännande som helst. Den där fotoutställningen står verkligen på min lista över saker jag vill se.. helt fantastiska.

Mysigt med kalas för din sambo oavsett vad hon fyller :)

Mamma Melissa sa...

Vilodag...? Oj, ja... lite annat tempo mot vad den här änglamamman har;.)

Men maten lät ju kanongod! Och vad kul att ni tränar tillsammans på HoppisSkuttis!

Ang din kommentar: Nej, jag har inte läst den, men det verkar vara en bok som verkligen skall införskaffas! Så fort jag kan läsa en rad i sträck så skall jag låna/köpa den! Börjat samla på mig några böcker på den där läslistan;.)

Arj sa...

Vida: Jag lovar att bifoga bilder när jag kommer tillbaka från Sarangeti. Öhh... om fem år alltså...
MM: Ja det var inte meningen att belasta dig med måsten. Men det är en läsvärd bok. Hemsk men läsvärd. Och fruktansvärt komisk samtidigt. Men jag är partisk, eftersom jag är halvryss... vi är nog lite underliga, vi halvryssar. Eller halvunderliga, iallafall.

Anne sa...

Fyllde din sambo värkligen 4siffrigt..!!??!!

Anne

p.s. blev de någon mat över..;) d.s

Arj sa...

Anne: Hemskt ledsen, men jag blir dödad om jag avslöjar något närmare än fyrsiffrigt.
Och ja, mat över så nu får jag äta pasta till lunch minst tre gånger till.