söndag 11 januari 2009

Premiär!

Äntligen.
Idag small det.
Jag var alldeles stirrig innan. Nervös eller laddad, jag vet inte riktigt själv, men det var jättekonstigt innan jag kom till träningen. Men när jag väl fått på mig kläderna och kommit in i salen, ja, då släppte allt.
Bra flås, mycket smidigare än innan juluppehållet, bättre fokuserad och smålog faktiskt genom vissa delar av passet. Jag njöt, helt enkelt. Trots att jag var totalt genomsvett efter tjugo minuter.
Sparringen i slutet gick väldigt bra. Det blev fem ronderraken och flåset var helt okej. Visserligen mötte jag Sebastian i första omgången och det blir lite lugnare då, men resten av killarna var inga duvungar direkt. Höll mig bra på fötter, kunda smita undan bra och hade några fina kontringar - och det jag fick övertag på det var genom kondisen. Skillnad!
Enda riktiga pärlan var en snygg spark från Harish. Den satt klockrent på vänster ögonbryn men inget sprucket eller blod heller för den delen. Han gick ju inte på max heller, och det får jag väl vara tacksam för.
Vi avslutade med samma fyspass som innan jul, fast med liten förlängning. Tufft men skönt och även här en stor skillnad både i intensitet och uthållighet för mig.
Det var så otroligt skönt att kunna få detta bekräftat nu. Sju pass på sex dagar ger resultat!
DIREKT!

4 kommentarer:

Jonas Kungälv TKD/KKB sa...

Gött att du gillar mina fyspass :)
7 pass på 6 dagar det va inte dåligt det..keep it up, så kanske K-1 hör av sig :)

Arj sa...

Jonas: Kul att du hitta hit. Kanonfys. Gillar jag skarpt! Keep it up!!!

carro sa...

5 ronder på raken!!! Whow:).
Härlig känsla det där. Att allt ens slit ger resultat. Snyggt jobbat.

Arj sa...

Härligt är ordet. Jag vet att du vet vad du pratar om.