tisdag 29 december 2009

Vemod

Ibland har jag lite konstig humor. Eller rättare sagt, så har jag alldeles utmärkt, rolig humor, men andra förstår den inte.
På Friskis igår visade det sig att det var årets sista cirkelfys. Dessutom inget på lördag och troligtvis inget på måndag.
-"Va? Inget på måndag heller?" frågade jag Kicki och Lisbeth som håller i passen.
-"Nä. Vi skall ha ett nytt pass och vi blir inte klara med allt till måndag."
-"Åh, vad f-n! Skall ni byta ut alla övningar?"
-"Japp. Helt nytt från scratch."
-"Men så kan ni inte göra. Jag som precis slutat få träningsvärk."
Och så möter jag två tomma blickar som stirrar på mig. Två fågelholkar. Kontentan av deras uppsyner kan väl summeras som "Sicken dumskalle".
-"Hallå! Jag skojar med er. Skitbra med nya övningar!"
Två fågelholkar förbyts till två lättade anleten. Och två jätteskratt.

Jösses....

5 kommentarer:

Jonna sa...

Men sådär kan jag faktiskt reagera, särskilt när de började byta ut saker i mitt favoritpowerbar-pass (bodypump) som jag gått på i åratal... jag trivdes med att veta vad som kom härnäst hela tiden, och det var jobbigt ändå för jag tog ju tyngre vikter allt eftersom... kul med mer träning nu! jag längtar också, sååååååååååååå mycket.

Marica sa...

:0) You never know...

Huskatt sa...

Nytt är roligt och vanor hemtrevliga dom med.

Snorkkis sa...

Ombyte förnöjer; men som Jonna skriver är det ju väldigt skönt med pass som man liksom vet vad som väntar; men den bekvämligheten är väl inte den bästa att hamna in i. Hoppas att det blir intressanta övningar, och grymmaste träningsvärken!

Andrej sa...

Fartfylld: Både och, det där. Vemod och skratt. Tycker alltid att det är lättare när det är nytt, jobbigt efter ett tag och behagligt i slutet. Behagligt är ju inte bra, när det gäller träning. I min värld.
Every day: I know.
Huskatt: Hemtrevligt? Träning? Njet!
Snorkkis: Skall försöka överleva fyspasset idag. Hugaligen, säger jag.