onsdag 30 december 2009

Utlovade bilder

Här kommer utlovade bilder från fyspasset på Ironman Majorna Kickboxning. Ett rätt skönt pass, inte särskilt jobbigt, men jag tog det lite lugnt, med tanke på gårdagens feberfrossa. Tony från Korean Kickboxing var det som lurade med mig och vi kunde konstatera att vi höll hyfsad form, trots allt.

Uppvärmning. Det ordinarie köret. Hopprep, lite hopp, lite skidor och skuggboxning med burpees. Tony från KKB i profil.

Stationsfys - Rysken demonstrerar tortyrövningen nummer ett: drag till hakan med handduk. Tony kör burpees med avbrott för sparkar mot säck.

Jobba-jobba-j-o-o-o-bbaaaa. Upp och ner med femkiloshantlar så snabbt som bara är möjligt.

Rysken sliter på med raka slag och ett eländigt gummiband som skapar massor med mjölksyra i axlarna. Och stationen efter var ju hantlarna...

Kettlebells, medicinboll. Ett annat ord är väl - medeltida tortyr. Jag var överlägsen i en gren och det var bålvridningen med medicinboll: 92 stycken på 30 sekunder.

Ryskens favorit sedan sommaren. Vrivändningar. Fast det är klart, att utan de efterföljande knäböjen med stången på raka armar känns detta lite fjuttigt. Kanske.

Lite teknikträning. Vridningar och utfall med enkiloshantlar. Det blev några varv i salen. Fram och tillbaka. Fram och tillbaka. Inte flåsjobbigt. Men det jobbar upp mjölksyra i bålen. Och vilka slag man kommer att få.
Det kanske, men bara kanske, kommer att läggas upp en film också. Kanske.

5 kommentarer:

Suzan sa...

Tack för att du delar med dig!

Andrej sa...

Suzan: Aha, det föds några idéer i din tränarhjärna, va?

Huskatt sa...

Där var lite nya roliga övningar för mig! Ska bums testa en del av dom !

Andrej sa...

Huskatt: Den handduken. Fy f-n!

BoelMaria sa...

Ser kul ut! Gott nytt år!