söndag 13 september 2009

Njet

Det blev ett njet till Olga igår. Det kändes helt okej i början av dagen, men allteftersom timmarna gick så fick jag mer och mer ont i foten - närmare bestämt höger trampdyna. Jag har säker råkat sparka fel vid något tillfälle och har fått en blodutgjutelse. Det känns som en kudde inne i foten, som är öm att trampa på. Så det blev en stilla lunk istället, undvek de värsta backarna och gjorde allt för att slippa belasta själva trampdynan. Fascinerande att jag nuförtiden kan "lunka" i 6-minuters-tempo utan att ens anstränga mig nämvärt. Jag är under stora delar av "må-gott-passet" dessutom avslappnad och har till och med kommit på mig att le eller skratta.
Känns bra.
Idag hoppas jag att jag får hålla i antingen uppvärmningen eller en avslutande fys på Korean Kickboxing. För jag känner mig rätt sadistisk idag.
Hehehe...

5 kommentarer:

Huskatt sa...

ha ha, ge dom vad dom tål. Minste en ska se spyfärdig ut :)

Snorkfröken S sa...

Ja, se till att ge dem vad de tål. Men används inte trampdynorna mycket i kickboxing; hoppar man inte mycket på framfötterna då? Hoppas iaf. att foten blir bättre snart, och Olga väntar säkert kvar till nästa tillfälle.

karatemamman sa...

jag lyckade bli en officiel följare :)
Det är nått knas med mitt google kont...

Andrej sa...

Huskatt: Det blev inget, tyvärr. Fast med min trampdyna, så var det nog bäst så.
Snorkfröken: Jo, det är sant. Det finns visserligen minst två skolor, en som är "hoppig" och en där du står lite mer stabilt. Jag tillhör den stabila typen, om man säger så.
Karatemamman: Nämen. Tack, vilken ära. "Thaihälsning".

Jon Samuel sa...

Har du fått hålla uppvärmningar? =0 Jag kanske ska vara glad att du inte fått göra det xD Som jag märkt i alla fall =P