måndag 14 september 2009

Que sera, sera...

Imorgon skall jag på återbesök till min hjärtläkare.
Det är en uppföljning av pacemakern och dess funktion. Sist tankade ha över data från pacemakern till en laptop, som han sedan analyserade. Tydligen kan ha följa min hjärtrytm precis dag för dag och kan direkt se om något konstigt har inträffat.
Trots att det inte är något speciellt, utan en helt vanlig rutinundersökning, så är det inte utan att jag blir lite nervös. Bara lite. Men ändå tillräckligt för att det skall ligga och gnaga i bakhuvudet.
Nåja. Det blir som det blir. Que sera, sera. Eller vad det heter.
Jag skall passa på att fråga honom om kickboxningen, däremot. Och om det är okej att tävla i lightcontact. Sist jag pratade med honom var han skeptisk. Vi får väl se.
Que sera, sera.

4 kommentarer:

Pain is just weakness leaving your body sa...

Hmm om det är viktigt för dig, borde det inte funka då. Vad ärdet som kan hända? att ngn kickar sönder din PM eller ?

Linda sa...

Åh, håller tummarna för att det kommer gå bra, vilket det lär göra!

Vida sa...

Men visst är det fantastiskt trots allt.. och vill du veta nåt ännu mer fantastiskt, min skärmflygare har arbetat med att programmer och förfina just det programmet som laddar ner informationen men det blev inte riktigt verkligt förrän jag läste här hos dig..

Vet du en sak, jag skulle tycka det var intressant att veta lite mer om din ryska bakgrund... men du väljer ju själv om du vill eller inte.

Kramar

Andrej sa...

Pain...: Nä, den kan inte gå sönder. Men de fruktar att vid en hård smäll mot bröstet kan trådarna släppa inne i hjärtat, och då fungerar inte de elektroniska impulserna. Vet inte om man kan ha ett skydd, eller något.
Linda: Tack!
Vida: Helt sjukt. Snacka om att världen är liten. Och angående min ryska bakgrund - vet inte. Det ligger lite och skräpar rent känslomässigt, så... men visst finns det stora tragedier (eftersom det är Ryssland) och väntar på att bli berättade, sånt jag fått höra av både mor och mormor.