söndag 23 augusti 2009

Premiär

Nu går startskottet för Friskis i Kungälv på allvar. Imorgon värdar jag på medelpasset klockan 17:00 och om humöret är med mig och min dotter är pigg så stannar jag kvar och kör cirkelfysen som är i direkt anslutning till 17-passet.
Två timmar Friskis borde bota abstinensen.
Idag var jag uppe i Fontin och lufsade runt 5 km-spåret. Lugn och fin var jag hela tiden, fast förstås lite flåsigt i de sista mördarbackarna. Hade nog egentligen velat lufsa en 2,5 också, men har känningar i både ena knät och smalbenet efter kickboxningen igår.
Kickboxningen var en utmaning: avslutade träningen med 6 eller sju ronder treminuters-sparring. Kämpigt värre, och jag fick göra debut inne i ringen, vilket kändes lite mysko. Lyckades pressa tillbaka motståndaren och hålla mitten, men var för trött för att kunna utnyttja överläget. Mycket att lära = skoj!
Så det blev 5 km, lugn och fin, precis som jag bestämt. Fantastiskt att jag ibland kan göra som jag tänkt från början. Måste vara någon form av mognad, eller nåt.

6 kommentarer:

Suzan sa...

härligt!

Huskatt sa...

Att kunna ta det lite piano, det är något av en konst :)

Bettan sa...

UUUndra om jag ska gästspela lite på 17-passet ikväll...hmmm....iförd min röda uniform, för å skojja till det liite...hmm..
Tål o tänkas på...! Den gode Andrej har haft det aaalldeles för lugnt ett tag nu.....

Linda sa...

Tycker du?! Tack så mkt, men det känns ju aldrig tillräckligt - vill ge mer. Men det känns som man inte hinner mer ändå, jobba måste man ju :) Blir ändå tidiga mornar och sena kväller.

Jag försöker hålla igång så mycket hela tiden, känner inte av leder eller liknande så jag kör på. Superkul att du följer bloggen.

Din träningsvecka verkar grym! Höll på med tkd innan thaiboxningen (men det var lääänge sen) :)

Andrej sa...

Suzan: Jepp!
Huskatt: Piano och halvblattar går inte ihop.
Bettan: Du bara lovar och lovar Bettan. Inte dök du upp idag, inte.
Linda: Imponerande träningsmängd iaf, vad du än säger. Tack för att du tog dig tid att svara!!

Snorkfröken S sa...

Har höstschemat ordnat sig så att du känner dig nöjd med det nu? Hoppas det blev trevliga och bra pass idag!