torsdag 27 augusti 2009

Felgruppering.

Jag stack in till Gbgs Kickboxning igår för ett 100-minuterspass. Hade rekat lite innan och pratat med de ansvariga som placerat mig i mellangruppen, alltså inte nybörjare och inte avancerad. De ville väl känna mig på pulsen lite, kantänka.
Mellangruppen leddes av huvudinstruktören, som inte tränat någon eller något på hela sommaren, så man kan väl säga att han gick in för det med viss hetsk iver. Det började med att vi ställde upp för långsamt = 10 armhävningar med klapp. Sedan ställde vi upp oss igen, fast någon kunde inte hålla snattran = 10 armhävningar med klapp. Sedan kom det en medlem försent = pulsträning. Sedan kom en till lallande ännu mer försent, men av någon anledning slapp vi andra något plågsamt straff för detta.
Sedan var det någon som inte hälsade innan en övning = 1 minuts upphopp. Plus skridskoskär * 2 * 45 sekunder.
Dagen innan hade jag kört skivstångspassetFriskis, där ledaren lurade mig till att köra grodhopp med skivstång. Den mjölksyran låg kvar och skvalpade i benen på kickboxningen, kan jag lova.
Nå. Jag överlevde passet med äran någorlunda i behåll. Bra och mycket teknikträning på absolut grundnivå, vilket känns aningen tråkigt, men ack så nyttigt. Idag blir det vilodag, däremot. Känner att mina ben och min rygg inte riktigt är med i matchen, så jag sparar mig till morgondagen. Kanske blir en må-bra-jogg hem från jobbet?

5 kommentarer:

Vida sa...

Älskar bilden på nunnan i kanten och texten under, den är underbar...
/Liv

Andrej sa...

Vida: Jag med. En sån oförställd entusiasm. Tänk hur världen hade sett ut om alla kunde ha den inställningen!

Huskatt sa...

ha ha ha, låter som en bra tränare det där :)
Benen..dom kan verkligen göra livet surt ibland.
10 armhävningar för gnäll, NU!

Andrej sa...

Huskatt: Ja tränarn! Tack tränarn!

Suzan sa...

åhh,.. shit jag kan inte ens göra EN armhävning med klapp!