lördag 22 augusti 2009

Våta drömmar besannas...

...ibland. Jag har under en längre tid varit avundsjuk på kickboxningsklubbar som har "riktiga" lokaler istället för gympasalar. Jag vet ju om att de finns, men det har känts avlägset när jag tränat i Kungälv.
Men idag åkte jag och hälsade på Göteborgs Kickboxningsklubb i deras nya lokal - och de flesta hade nog behövt lyfta fötterna ordentligt för att slippa trampa på min tunga:

Jeez! Jag skall definitivt träna här en gång i veckan. Minst. Frågan jag ställer mig nu är, hur sjutton skall jag fixa att börja träna i sunkiga gympasalen igen? Bäva månde karaktären...

7 kommentarer:

Vida sa...

Kolla in vår nya lokal: http://www.kickboxning.se/index.php?page=lokalen

... den går inte av för hackor.

Tack för omtanken om skärmflygaren, skrev några rader på bloggen idag...

Kramar från Liv som har träningsvärk sedan gårdagens träningspass.. GÖTT!

Vida sa...

.... nu när jag kollade på alla bilderna så inser jag att herrarna inte alls har det lika fint som vi.. snacka om diskriminering ;)

Huskatt sa...

Ser verkligen fint ut! Ha de så roligt :)

Philip sa...

Sv: Haha, ja det var tider. Samma sak med doom och starcraft. Dagens snorungar vet inte vilken lyx de har med bredband och de nya spelen som kommit. :)

Andrej sa...

Vida: Försöker du grafta mig till din klubb? Klart jag signerar: grundlön på 120 000/mån plus förmåner, logi, jobb och sponsorkontrakt?
PS: Läste om skärmflygar´n.
Huskatt: De skall jag verkligen!
Philip: Japp. Det var sådana prövningar som gjorde pojkar av män... eller om det var tvärtom.

Vida sa...

Klart jag försöker, synd att du är så dyr :)

Men visst är det fint :)

Mikaela Mars sa...

Fan vad koolt! Jag har tränat boxning i Gbg innan, inte i jumpasal men i riktigt sunkiga källarlokaler i förorten. Detta ser ut som en våt dröm.. :)