söndag 9 augusti 2009

Jaaaaa

Idag var det premiärträning på Friskis. Medelpass styrka. Jag gick igenom passet med flygande färger, trots smärta i höger lår. Men detta var precis vad jag behövde. Mjuka upp kroppen, situps, armhävningar, ryggövningar, massor av core... Hur skönt som helst. Och jag fick bort det mesta av det onda i kroppen. Äntligen!

Och inte att förglömma... Vår bussiga, bussiga, bussiga granne Madde som lånat ut sin cykel till mig och som jag får låna tills cykelrean kommer på Sportex. Tack, tack.

4 kommentarer:

Micha sa...

Hallå där!
Jo men visst är det skönt att få lite extra vägledning! Att instruktörerna tar sig tid är väldigt viktigt känner jag, som började kickboxningsträningarna med att slå överallt förutom på mitsarna, hahaha.. Rallarsvings-Micha - that was my name och jag vill gärna ändra på det :)

Skönt att smärtan i låret börjar gå över i alla fall. Mycket stryk?

Huskatt sa...

Vad skönt att det känns lite bättre. Hoppas på att den känslan sitter kvar nu på morgonen. Men...jag har en liten känsla av att det kan ha varit snudd på värre att kliva ur sängen i morse. Det blir säkert bättre under dagen.
Cykel...det blir till att köpa en ny alltså?

Pain is just weakness leaving your body sa...

Ja även jag undrar om du fortfarande är smärtfri efter det passet :0) ?

Andrej sa...

Micha: Jag är otroligt ovan vid låga sparkar. Har tränat det fem gånger, typ. Och försvara mig mot dem finns inte på kartan (än). Så när jag möter en ringräv och själv står på hälarna...
Huskatt: Det blir tyvärr till att köpa nytt. Det är då ... att folk inte kan låta andras grejer vara!
Pain...: Jag är helt smärtfri. Nu j-vl-r...