tisdag 11 augusti 2009

Ny kategori

Hej mina kära läsare. Idag presenterar rysken Andrej en ny kategori på sin blogg. Kategorin kommer att heta "Bettan" och är naturligtvis ägnat åt min absoluta favoritblondin på Friskis&Svettis i Kungälv. Ni andra tjejer som läser detta: jag ber hemskt mycket om ursäkt, men det finns inte, och kommer aldrig att finnas, någon som liknar Bettan.
Idag skulle jag värda på ett medelpass. Jag hade bytt med Bettan som var bortrest och hon tog ett pass för mig i början av sommaren, då jag inte var hemma.
Så jag var noga med att skriva upp, för att jag inte skulle glömma. Och jag var idag mycket nöjd med mig själv när jag stod i receptionen en halvtimme innan passet börjar. Ledarna kommer (de var två för de tänkte köra dubbelt på passet. Kul tycker jag, när det blir annorlunda mot vanligt). Och sedan kommer... nä-ä. Det är inte sant, hinner jag tänka. Jojomensann. Bettan!
Så står vi där igen, jag och Bettan. Iklädda våra fina röda värdkläder och stirrar på varandra och försöker desperat hålla oss för skratt.
-"Ehhh?" säger Bettan
-"Du är ju inte sann" säger jag.
-"Men, men..." säger Bettan.
-"Var inte du bortrest?" frågar jag och kan inte låta bli att le lite.
-"Jo, men pojken blev sjuk, så... men du skulle ju ta mitt pass förra veckan" säger Bettan och börjar fnissa.
-"Nä-nä. Det är idag för du var bortrest!" säger jag och, ja, jag kan ju inte låta bli att skratta.
Sedan bryter vi ihop. Och skrattar. Jag tror jag fick tårar i ögonen. Jovisst har Bettan tagit fel på vecka. Helt otroligt. Tur att ledarna har humor de också. Och nerver av stål.
Undrar just om man kan bli sparkad från en ideell organisation??

4 kommentarer:

Huskatt sa...

*ASG* härliga Bettan!

Andrej sa...

Huskatt: Hon skänker glädje!

Mamma Melissa -ung änglamamma och gravid sa...

Alla borde ha en Bettan! Kanske kan du sälja henne på blocket och tjäna en hacka;.))

Bettan sa...

Haha.............!

Tack Andrej.....du vet hur man glädjer en blondin =D

En alldeles egen kategori: Gud, så många tokigheter jag kan göra nu!!! Nu blir det ju liksom legalt!!! Haha..

Huskatt: Tack....

MM: Tror min man gladeligen skulle skänka bort mej vissa dagar......jag kan lägga in det här när det är en sån dag!! Hehe..
Jag kan gäääärna ta hand om bebisen när den kommer!! DET kan jag, jag hara BARA glömt minihopp 1(en) gång i affären.....men kassörskan hade koll på mej (som vanligt)...så jag fick honom med mej hem....Va?? Stressad...jag???Nänä.....jag är luuugn som en filbunke!! *visslar oskyldigt*

Nä, vänner, nu ska jag gå och se om jag kan glädja någon dammråtta, eller granne....ha det gott...vi lär höras!!
Boopoopidoop//BettyBoop