måndag 10 augusti 2009

Äntligen!

Äntligen är jag smärtfri i låren. Det tog fyra dagar att komma tillbaka från den läxan jag fick i torsdags. Men nu så kör jag på igen. Lite klokare blir jag ju för varje gång.
Sedan blev det äntligen klart med vilka pass jag skall värda på på Friskis till hösten. Det blev medelpass på måndagar klockan 17.00, vilket är bra för då kan jag ta det direkt efter arbetet. Det absolut tråkiga är att jag självfallet spetsat in mig på skivstången. Tycker jag och Patrik som leder passen har haft ett bra samarbete. Pushat varandra, gett feedback och ventilerat lite idéer om träning. Nu flyttades passet från torsdagar till tisdagar. Och då har jag kickboxningen. Surt är bara förnamnet. Skivstången är (förutom att Patrik bygger väldigt bra och tuffa pass) ett väldigt bra komplement till kickboxning. Många reps, bra intensitet, bra musik. Det finns inte i denna värld att jag kan köra ett sådant pass på egen hand.
Däremot spetsar jag in mig på att hålla kvar en fot i Göteborgs Kickboxning. Troligtvis kommer ett av veckans pass vara på torsdagar och jag är VÄLDIGT sugen på att haka på. Återkommer när jag tänkt färdigt hur höstens kompletta träningsschema kommer att se ut.

5 kommentarer:

Huskatt sa...

Vad skönt att benet är ok!
Lite irriterande sånt där, när de lägger passen hur som helst. Så man missar sin fabbis.
Har lite strul med det jag med.

Suzan sa...

härligt att du e på bättringsvägen!

fartfylld! sa...

Det ÄR kul att planera höstens träning och allmänna ambitioner... :)

Snorkfröken S sa...

Blir väl lite pusslande att få ihop träningen från "två olika håll". Hoppas du kommer fram till nåt bra program i alla fall. Förstår att det känns surt med skivstångspassetpasset; hoppas ni hittar en lösning där också!

Andrej sa...

Huskatt: Det blir bra ändå. Det brukar det bli.
Suzan: Tack!
Fartfylld: Visst är det. Inte gjort det så ofta på senare år, så det är lite nytt för mig.
Snorkfröken: Jag vet att jag är duktig på att hitta lösningar. Jag löser detta också!