onsdag 22 april 2009

Lite segt, lite glatt

Utmanade de grymma backarna i Fontin idag igen. Gick sådär - känns ont i ljumskarna och i baksidan på låret. Det blev en liten bonusrunda eftersom jag inte klarade näst sista backen - 1,25 k runt en vacker liten sjö. Massor med folk i farten för det var en specialdag inför Göteborgsvarvet, Fint väder, solsken, folk som skrattar.
Det blev 6,25 km på 39:10. Lite bättre än sist, så det går ju åt rätt håll.
Ingen TKD på fredag på grund av skoldisco - skolan har företräde till sunkiga salen, så då står vi utan. Frågan är vad sjutton man skall träna då. Inte riktigt van vid att "improvisera" vid träning. Tanken finns ju på att jogga hem från jobbet, men jag vet inte... skall ut i brevbäringen på fredag och 60 uppgångar brukar suga löparlusten ur en.
Jaja. Den som lever får väl se...

4 kommentarer:

Piratfarsan sa...

Alltid kul och inspirerande att läsa din blog Andrej. Blir nästan sugen på att börja med TKD igen efter nästan 20 års vila :-) Hade det funnits någon klubb i vår kommun hade jag nog börjat.

Pain is just weakness leaving your body sa...

Kul att det går framåt med din löpning och jogga hem du i lugn takt , det är så skönt att göra "meditationslopp" i bland :0)

Andrej sa...

Piratfarsan: Tack så hemskt mycket för berömmet. Och synd med TKD... vad hade du för GUP?
Pain: Ja, fint väder är det också. Fast det finns även ett intensivpass på F&S... så kan jag meditera efteråt?

Piratfarsan sa...

Vill minnas att det var nån grad av blått. 6? kan det vara rätt, jag har mitt budopass i en låda på vinden nångonstans, kanske skulle ta och leta upp det.