måndag 2 maj 2011

37.000...

...grejer som skall fixas.... och varför kommer allt samtidigt.
Just nu (det händer men inte ofta) är jag lika stressad som en Duracellkanin.

DM i Kickboxning skall administreras med läkarundersökningar för deltagare, anmälningar etc...
Ont om pengar har vi just nu... varför är då sommardäcken slut, varför bucklar jag till bilen, varför blir sambon sjukskriven, varför kostar en läkarundersökning 500:-, varför skall jag jympa upp nu på söndag och varför i h-e är CD-skivorna slut hemma när jag använt den sista och bränt låtarna i fel ordning??? Varför skall dottern fylla år om två och en halv vecka (det kom ju VERKLIGEN som en överraskning) och vi bara har köpt två presenter? Och när skall vi köpa resten då?

Och när skall jag få tid att öva på jympan???

Och när skall jag få tid att organisera mig på jobbet????

Nojjig? Lite.

5 kommentarer:

Friskusmajsan sa...

Ja visst är det märkligt att alla motgångar (som om inte motgångar i sig är jobbiga nog) ska komma vid de mest opassande tillfällen! Själv känner jag en rejäl förkylning på gång i kroppen, och jag som har löptränat en massa och sett fram emot vårruset på onsdag :( Murphys skitlag helt enkelt..

Jonna sa...

Usch vad jobbigt... men det är ju ofta sådär, ketchupeffekt, allt kommer på samma gång... att göra en lista, sätta síg ner och prioritera etc. kan vara ett sätt att minska stressen. Kram på er!

Vida sa...

Svar till din fråga hos mig.. eller åtminstone en reflektion..

Om jag är lätt eller svår att leva med kan inte jag avgöra men båda mina senaste relationer avslutades för att jag kände att de brast i såväl respekt som omtanke. Jag har själv gjort valet att vara privat på bloggen och att inte hänga ut personer som inte valt att blogga om sina liv.. dessutom läses min blogg av allt från morföräldrar, bekanta, arbetskamrater och andra som vet vet jag är.

Min syster har sagt att hon tycker jag berättar för lite men jag tänkte att du kanske ska få en mer nyanserad bild än jag ger på bloggen.. relationen med skärmflygaren avslutades efter att han (som tack för att jag gett allt efter olyckan) valde att vara otrogen. Den senaste relationen tog slut eftersom han helt slutade engagera sig och visa mig uppskattning och omtanke.. jag vill inte leva i såna relationer.. för mkt begärt?

BettyBoop sa...

Andas in - andas ut......
Det kommer gå fint det här Andrej.....

Vida sa...

Sv: Ingen fara.. jag får skylla mig själv som bara berättar halva sanningen.. jag har tidigare stannat i relationer som inte var bra och lovat mig själv att göra annorlunda så nu gjorde jag det. Men det var inte lätt för jag gillade verkligen den här mannen och hade kunnat tänkt mig dela livet med honom men han verkade inte lika intresserad av det och jag vill ha nån som verkligen värdesätter mig.. så.. men visst var det svårt och visst är jag ledsen och funderar på när det ska vara min tur...