söndag 8 november 2009

Hosti-host-host och dop

Nej, nej, det är inte svinsjukan. Men jag är förkyld. Ont i halsen, snuvig men inte febrig alls. Jag blev så där "mys-förkyld" som innebär träningsförbud men inte totalt utslagen och nära-döden-upplevelse. Men det är en fin upplevelse att få sitta vid sidan av träningen också, och studera andras tekniker mer ingående. Jag lär mig otroligt mycket på det och borde göra det mer än jag gör. Så det får bli så idag också, på kickboxningen. Hoppas och håller tummarna för att några riktigt duktiga fighters dyker upp.
Lördagen tillbringade vi i Värmland, närmare bestämt i Västara Ämtervik. En barndomskamrat till min sambo har fått en son, som i sedvanlig tradition döptes i kyrkan. Mysiga vänner och bekanta, god mat, tårta (jaja - jag tog faktiskt två bitar, men eftersom jag inte tränar är det okej) och lite tjöt.


Och på måndag får jag reda på vilken tjänst jag fått (eller om jag fått någon - men vi tänker positivt). Göteborgs Brevterminal lockar, lockar, lockar. Alternativet är att stanna kvar i Kungälv i en högre befattning vilket också kittlar lite. Sedan återstår typ ett dussin alternativ till, men dem grubblar jag inte över. Den som lever får se, som den gamle kloke sade.

4 kommentarer:

Everyday Matters sa...

Du tänker verkligen positivt både gällande förkylningen och jobbet. Jag har ju bytt jobb nu och det känns lite både och.....man vill vidare, utveckla sig själv och sin lön, men måste förbereda sig på att allt kostar.....både i tid och sömn och träning ;0)

fartfylld! sa...

härligt med värmland och bra att även du kan se fördelar med träningsuppehåll :)

myfajting sa...

Tack för uppmuntrande ord, det får mig att tänka efter; vad gör det om jag missar något i planeringen när jag får göra nåt annat istället :)

Och grym inställning btw, håller med ovanstående. Inspirerande!

Andrej sa...

Every day...: Allt du satsar kommer igen i någon form. Kör på!
Fartfylld: Värmland gillar jag skarpt - både naturen och människorna.
Myfajting: Inspierad av din blogg också.