onsdag 4 november 2009

Gravid?

Nu har det äntligen slutat blöda efter måndagens mindre trevliga besök hos läkaren på dagoperation.
Det innebär alltså att jag är gravid?

Skämt åsido. Det finns inget som kan ta bort vare sig ångest eller (mindre lustfylld) smärta så bra som tuffa pass. I tisdags blev det Korean Kickboxing och idag Gbg Kickboxning. Mycket sparring i tisdags, vilket var kul. Nu har jag till och med börjat få till blockeringarna mot lowkicks. Dessvärre sparrades jag mot två stycken som inte hade smalbensskydd, så det blev ju lite ömt. Men det fick mig att glömma underlivet och det som molde på där. Körde fyra (tror jag) ronder på tre minuter och var fräsch efteråt. Lätt motstånd visserligen men jag håller mig fortfarande avslappnad och lätt och det hjälper.
GBG Kickboxning idag var en annan femma. Tortyrfys. Gör-skoj med andra ord. Vi körde växelvis sparkar (hö-vä om vartannat) i 120 - 60 - 30 sekunder och sedan raka slag på samma tid. Jag hade turen att vara "udda" så jag körde mot säcken istället. Och slapp den vilan de andra fick när man håller mittsarna. RÄTT slut i kroppen. Och DET är skönt :-)

Jo, en annan rolig grej. En av min sambos barndomskompisar var på besök hos oss i tisdags kväll. Träffades lite hastigt innan jag skulle iväg till träningen och fick höra av henne att hon följer min blogg. Och så säger hon att den är väldigt inspirerande och fått henne att börja träna fyra ggr i veckan. Snacka om kick!
Tack!!! (För jag glömde nog tacka dig av ren förvåning). Så jag skriver det en gång till:
TACK :-)

5 kommentarer:

fartfylld! sa...

läste om din berättelse nedan, huga! krya på dig !!!

Andrej sa...

Fartfylld: Tack!

Huskatt sa...

Krya på dig och hoppas att det snart känns helt ok igen.

Suzan sa...

ta det LUGNT! o krya på dig!!

Andrej sa...

Huskatt o Suzan: Tackåtackåtackåtack...