söndag 1 november 2009

Onda ögat

Det onda ögat är klart på bättringsvägen. Ögondroppar och salva verkar kanon och det är bara att försöka komma ihåg det täta droppandet som blir knixigt, nu när ögat inte gör lika ont längre.
Körde cirkelfys igår på Friskis - hantellyften i plankanposition var fruktansvärd och jag fick gå ner på knä sista omgången, varpå ledaren Kicki naturligtvis högt och tydligt gapar ut detta faktum över hela gympasalen med alla sextio motionärer. Snacka om att jag satt en standard för mig själv.
Sedan var det kräftskiva! Jaja, du läste rätt. Vi hade kräftskiva igår - det gäller att inte hänga upp sig på traditioner när det gäller godsaker som kräftor. Sedan är det praktiskt för då kunde vi planera julafton tillsammans med släktingarna som var med. Annars är det väl inte så ofta att vi planerar julafton på en kräftskiva, direkt.
Nu packar jag trunken och sticker iväg till kickboxningen. Hålla garden gäller som motto idag. Ialla fall vänstergarden. Vill INTE ha en smäll i vänsterögat idag. INTE!

4 kommentarer:

fartfylld! sa...

vad tråkigt med ögat! :( du kanske skulle vila lite från träningen några dagar så kroppen får lägga fullt fokus på att läka ögat? /moraltanten

Huskatt sa...

yepp, upp med garden ! Fixar du säkert:)

myfajting sa...

Lycka till med träningen, men en dags vila för ögat kanske kunde vara bra? Bra sätt att just öva guard annars :)

Andrej sa...

Fartfylld: Hemskt dålig mottagning. Hör inte vad du skriver :-)
Huskatt: Ska försöka...
Myfajting: A tjenare. Tänkte jabba bort motståndaren. Gick väl sådär.