torsdag 12 november 2009

Coma-baby

Det är rätt skönt. Idag kom jag på att jag inte hade lust. Med någonting alls.
Bara var hemma och... softa.
Jag har träningsvärk i kroppen. Ont i fötterna och smalbenen. Kan inte böja vänsterbenet. Trött i huvudet efter denna veckas "Strike one och strike two".
Just nu ligger mina tankar åt vad jag skall göra om jag inte får de tjänster jag vill ha, på de orter där jag vill jobba. Skall jag ta chansen och skola om mig till ett annat jobb, kanske.
Och vad vill jag jobba med i så fall. Det vet jag förstås. Eller rättare sagt så har jag en del yrken som jag länge har funderat på.
  • Sjukgymnast.
  • Naprapat.

Plus en massa andra mindre realistiska yrken. Nej, inte hjärnkirurg eller stridspilot, polis, konstnär, författare, chefsåklagare eller politiker. Snarare caféägare eller affärsinnehavare. Så däeför blir det softning idag - en må-bra-dag för att komma i rätt läga för att fatta rätt beslut. Och så samtidigt hoppas på att utgången blir som jag till slut vill.

6 kommentarer:

Vida sa...

Jag vet hur det är när man inte har en aning om vad som kommer härnäst.. min erfarenhet från senaste året är dock att jag verkligen hamnade där jag vill vara även om det gällde att ha lite is i magen och ha tillit... önskar dig detsamma.

kramar

BLACKBELLA ON THE MOVE sa...

Tack för dina fina kommentarer på min blogg...bra tips som jag ska försöka tänka på :)

Härligt att kunna känna möjligheten att omskola sig....om jag kunde göra det idag så skulle jag vilja jobba som nyhetsankare med fokus på Mellanöstern :)

Andrej sa...

Vida: Tack. Jag försöker. Jag är ärligt talat mest orolig för privatekonomin. Lönen betyder tyvärr en del.
Blackbella: Oj, vilken dröm. Vad är det man säger? Stora människor drömmer stora drömmar?

Piratfarsan sa...

Vet inte om du vill bli sjukgymnast, har en polare som är det och han är totalt okapabal att ta vara på sig själv, har ont överallt, stel som en pinne, ryggproblem och tränar aldrig pågrund av skador etc, etc...
Vafan du kan ju testa alla de där rehabprogrammen som du ger din apatienter säger jag, "orkar ju inte eller har inte tid" säger han??

fartfylld! sa...

go for it! byt bana. det funderar jag med på, efter 3,5 år i mitt yrke :P

Andrej sa...

Piratfarsan: Orka träna gör jag. Ont i hela kroppen och stel är jag. Borde passa utmärkt som sjukgymnast mao!
Fartfylld: Jag vill. Jag har vant mig vid min inkomst däremot, och den är rätt hög. Lär INTE ha den inkomsten som naprapat. Och det svider.