fredag 8 maj 2009

Strömstad och ryggvärk

Jag är förutsägbar - minst sagt. På uppvärmningen i tisdags körde vi rugby med sandsäck (!). Någon drog, någon slet, någon annan knuffade och jag fick en liten sträckning i ryggen. Inget farligt men precis så mycket att det hämmade. Varför skall jag vara med på sånt? Idiot!
Och naturligtvis så var det en tvådagars konferans i Strömstad på torsdag-fredag. Sitta, sitta, sitta och så sitta. INTE bra för ryggen, kan jag ju säga. Men det blev ändå några lättare träningspass, lite streching och massor av jacuzzi och bassängbad. Himmelriket kan man säga, men ändå... tänk om jag varit okej i ryggen: vilka löpvägar det fanns i Strömstad - kajer, havet, strand - allt möjligt. Hade verkligen sett fram mot det. En lång, lugn löprunda tidigt på morgonen och sedan en lång dusch och hotellfrukosten. Mmm...

Men å andra sidan. Att ligga i en svimmingpool med utsikt över havet - det är ju knappast något en människa skall klaga på.

6 kommentarer:

Snorkfröken S sa...

Är det något värre i ryggen, eller lättare sträckning som borde gå om relativt snabbt? Hoppas på det senare. Och lite jacuzzi lät ju inte fel, och vilken utsikt!

Vida sa...

Vilken utsikt!

Hoppas ryggen snart är bättre :)

Anonym sa...

Men nu är det helg! Du kan passa på och gå ut och springa lite!! :)
Trevlig helg!

Andrej sa...

Det gick från sträckning till ryggskott. Men en dags vila gjorde susen.
Vida: I´m back.
Coyntha: Japp. Hela lördagen i gympasal med Sebbe, men söndagen... längtar.

Mamma Melissa -änglamamma och gravid sa...

Åh, vilken utsikt!

Och ja, vi är nog lika envisa (och ganska dumma) som ger oss på saker som vi egentligen vet garanterar ont i ryggen... ligger i sängen med benen i högläge, smärlindrande gel på hela ländryggen och försöker att röra mig mesta möjligt för att det inte skall sätta sig för hårt...

Men hade jag fått välja hadejag ju valt ryggskott i strömstad jämfört med att ligga här;.))

Andrej sa...

MM: Haha. Det är precis så det är. Zonsalva räddar livet på mig. Tillsammans med kylsalva. Mmmm.